Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Vasárnap dallamvillamosozás!


A Magyar Dal Napja 2015-ös kiadásán, vasárnap persze nem csak Budapesten bukkanhatsz igazi menőségekre, de érdemes az ezévi dalfőváros koncertkínálatát is átböngészni: a vas megyei Bük, Szombathellyel és a Győr-Moson-Sopron megyei Zsirával válik fesztiválközponttá. A helyszínek között 30Y (nem vicc!) jelzésű buszokkal közlekedhetsz majd. Sokat használod majd a járatot, hiszen olyan előadók veszik be Nyugat-Magyarországot ezen a napon, mint például a 30Y, Harcsa Veronika vezényletével a Bin-Jip, a PUF, a Ladánybene 27 big banddé dagadva, a Kowalsky meg a Vega vagy az Ismerős Arcok.

ByTheWay, Rendhagyó Prímástalálkozó
Ahogy megszokhattad az elmúlt években a Magyar Dal Napján persze országszerte lesznek koncertek, ha például az etnót szereted, akkor irány Martonvásár! A kezdeményezés alapítója, Presser Gábor itt koncertezik majd a Csík Zenekarral, de lesz az Alma Együttes, az LGT Emlékzenekar, Rúzsa Magdi, a ByTheWay, a Fitos Dezső Társulat is. Ha itt töltöd a napot, ne hagyd ki a Rendhagyó Prímástalálkozót se!

Maradnék a hivatalos fővárosban…
Akkor is dúskálhatsz a dalnapi programokban, ha nem szívesen teszed ki a lábad Budapestről. A Kobuci Kertbe koncentrálódik a világzene ezen a napon: Ágoston Béla és a Gauditórium kezd, a Tárkány Művek, a Dresch Quartet, Ferenczi György és a Rackajam, a Besh o droM folytatja, majd a nagyszerű Kerekes Band, és a Parno Graszt zárják a napot.

A Budapest Jazz Clubban üzemel majd a JazzDal Színpad, olyan fellépőkkel, mint az Emilióval és Rontó Kittyvel felálló Finucci Bros, a Balázs Elemér Group, a Studio 11 Malek Andreával és Éliás Gyula Jr.-ral, illetve a hondurasi énekessel, Mario Ochoával kiegészülő Révész Richárd Latin Trio.

Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy vasárnap mész-e koncertre, akkor a további városokról, helyszínekről és fellépőkről az Inforádió.hu szuperalapos cikkében olvashatsz!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->