Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

10+1 tipp, hogy megőrizd a fesztiválhangulatot


Szóval hazaértél? Már most elfog a remegés mikor rájössz: már csak egy hónap a nyár? Mindent megtennél, hogy megmaradjon a fesztiválhangulat? Akkor ezeket a tippeket próbáld ki!

1. A kissé poros cipő, sáros nadrág, viharvert karszalag maradjon – helyed biztosan lesz a villamoson, bár lehet, hogy nem tudsz olyan könnyen ismerkedni majd ezekkel a kellékekkel, mint a Velencei-tó partján.

2. Másnap semmiképp ne menj dolgozni, vagy családlátogatásra. Kerüld az ébresztő használatát, ha mégis muszáj, legalább kelj zenére. De csak óvatosan!

3. Nincs szükség hosszú készülődésre reggel! A fésülködést simán el is hagyhatod, elvégre a hatás a fesztiválokon is elmúlik néhány fejrázás után.

4. Rendszeresen öntsd le magad sörrel, lökdösd a lakótársad, mert te pont arra akarsz menni ahol ő áll, és mindenképp állj random sorba reggel a mosdó előtt pár percig, különben elfelejted mivel is telt az időd nagy része a fesztiválon.

5. Még most gyűjtsd össze a zenéket, amelyeket korábban nem ismertél, és bejöttek a fesztiválon! Legkésőbb az őszi hónapokban nagy szükséged lesz rájuk.

6. Nyomtasd ki a fesztiválon készült vicces fotóidat és tapétázd ki velük a szobádat, mehetnek a plafonra, ablakra is!

7. Ideje beszerezni a kedvenc fesztiválos fellépőid ihlette pólókat, de akár egy-két stílustippet is átvehetsz tőlük

8. Keresd a szabad ég alatti, spontán szerveződő bulikat! Elég lesz télen beülős helyeken tölteni az estét. Ha odaértél, hívogasd a barátaidat, hogy Te hol állsz, majd menj el onnan, írj rájuk egy SMS-t, hogy hol vannak már, Te itt vagy, majd menj vissza az eredeti helyedre és hívd őket újra, mert egymásra találni a városban is nagy élmény! Az élet egy nagy fesztivál!

9. Ösztönösen keresd a helyeket, ahol újból átélheted a fogaid között sercegő homok semmihez nem hasonlítható érzését. Az se baj, ha a szemed is szúrja.

10. Itt az idő, hogy átgondold az életed, és komolyabban elgondolkozz azon, hogy felcsapj zenésznek. Vagy legalább fesztiválszervezőnek.

+ 1 Tipp haladóknak: válaszolj mindig dalszöveg-idézetekkel, bármiről is kérdezzenek!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->