Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

10 ideális zene futáshoz


Egy jó zene lendületet ad a sporthoz! A futók többsége nehezen viseli a város zaját vagy éppen a zöldövezet csendjét. Nekik legalább annyira fontos a zene, mint egy jó cipő. És milyen igazuk van, hiszen a megfelelő ritmusú zene képes akár 30%-kal megnövelni a teljesítőképességet. Összeszedtünk 10 olyan számot, amit bátran választhatsz tavaszi, koraesti futáshoz!

Vannak, akik kifejezetten szeretnek a testük reakcióira figyelni sport közben, és jól megvannak zene nélkül, sőt még zavarja is őket, ha valami zakatol a fülükben. Viszont a többségnek lendületet és extra kitartást adhatnak a ritmusok és a dallamok. A Brunel Egyetemen végeztek egy kutatást, amelyből kiderült, hogy a kísérleti alanyok rövidebb idő alatt futották le a négyszáz métert akkor, amikor dinamikus zenét hallgattak futás közben. Úgy vélik, hogy érdemes olyan zenéket választani, amelyeknél a bpm (a percenkénti ütemszám) 120 és 140 között van. Ennek megfelelően készítettünk nektek egy lejátszási listát!

1. Maroon5 – One More Night

2. Jamiroquai – Canned Heat

3. One Direction – Live While We’re Young

4. Bruno Mars – Locked out of Heaven

5. One Direction – Kiss You

6. Owl City & Carly Rae Jepsen – Good Time

7. Mumford & Sons – Lover of the Light

8. Brains – Superheroes

9. The Offspring – Head Around You

10. Amigod – Hősöd


Ha kedvet kaptál a futáshoz, gyere el a Sziget Runra, vagy nevezz be egy tavaszi futóversenyre! Azonban, ha nem érzed a versenyszellemet, levezetésképpen válassz a FUNDER ingyenes programjai közül!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->