Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

10 takarítási tipp lustáknak


Mindent megtennél, hogy ne kelljen annyit takarítani? Van pár jó ötletünk arra, hogy hogyan tudod egyszerű trükkökkel megúszni az állandó magad után pakolást. Ha már csak annyit teszel, hogy zokniban mászkálsz, kipipáltad a sűrű felmosást. Olvasd el a cikket és tanulj meg ügyesen takarítani!

1. Mászkálj bolyhos zokniban cipő helyett, így folyamatosan portalanítod és fényesre polírozod a padlót! 

 

2. A kézi, szőrtelenítő guriga mindenre megoldás! Rengeteg olyan dolgot lehet vele takarítani, amiket mással kínszenvedés lenne - akár formájuk, akár anyaguk miatt (pl. lámpabúra, asztalterítő, kanapé, stb.)

3. Alufólia, mint takarítóeszköz. Ha bármit sütsz, mindig használj alufóliát, így megkímélheted magad attól, hogy az egész sütőt ki kelljen takarítanod sütés után. 
 

4. Amit tudsz, fogyassz az eredeti csomagolásából és kerüld a sok tálka és tányér használatát, így csökkentheted a mosatlan halmokat!5. Használj folyékony tusfürdőt! A szappandarabok hajlamosak beleragadni a fugába, míg a hab állagú kozmetikumok zuhanyzás közben is tisztítják a kádat és a zuhanytálcát.

6. A turmixgépet nyugodtan tisztíthatod úgy, hogy mosogatószeres vízzel beindítod egy körre. A víz szépen át fogja mosni a gépet és nem kell szivaccsal próbálkoznod elérhetetlen helyeken.7. Béleld ki műanyag fóliával a hűtő polcait! Ha valami kifolyna, odaragadna, csak a fóliát kell lecserélni ahelyett, hogy suvickolni kellene a polcokat.8. Alapszabály, hogy majdnem mindent betehetsz a mosogatógépbe! Ahogy némelyik cipőt is lehet mosógépben mosni, úgy mosogatógéppel is könnyedén elmoshatsz olyan dolgokat, amikről nem is hinnéd.9. Futtass végig egy adag ecetes vizet a kávéfőzőn vízkőtelenítés céljából…Olyan belső részeket is kitakarít, amikhez te soha nem férnél hozzá!10. És végül, de nem utolsó sorban: élvezd, hogy több legyet üthetsz egy csapásra!
 

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->