Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

19 JELE ANNAK, HOGY KEZDESZ FELNŐNI


A felnőtté válás inkább az apróságokban mutatkozik meg, mintsem egy nagy visszafordíthatatlan pillanatként, ahogy azt sokan gondolják. Most mutatunk 19 jelet, ami arra utal, hogy szépen lassan Te is egyre érettebb leszel.

1. Hiába várod, a szüleid már nem jelentkeznek a szokásos családi nyaralás ötletével, inkább csak értesítenek, hogy meddig lesznek távol, és addig miket kellene megcsinálod a háztartásban.

2. A barátaid mellett újra és újra ugyanaz az ellenkező nemű személy tűnik fel. Először nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget, aztán hirtelen arra kapod a fel a fejed, hogy hányadik évfordulójukat ünneplik. Netán, hogy ugye ráérsz majd elmenni az esküvőjükre.

3. Úgy érzed, lassan szótárra van szükséged, hogy beszélgess az unokahúgoddal vagy az unokaöcséddel, mert nem érted a szlengjüket.

4. Nem azon gondolkodsz, hogy milyen buli lesz péntek és szombat este, és hogyan fogod túlélni a vasárnapot, hanem azon, hogy milyen egésznapos programot lehetne összehozni az ismerősökkel.

5. Felfedezed, hogy a hangerőt lefelé is lehet tekerni.

6. Már nem akkor fekszel le aludni, amikor mások munkába mennek, hanem te is mész velük.7. Amikor pénzt kérsz a szüleidtől, furcsán néznek, és megkérdezik, mennyit kerestél a hónapban.

8. Feltűnik, hogy egyre több fiatalabb köszön neked csókolommal vagy jó napottal.

9. A születésnapodon már nem az a fontos, hogy minél többen eljöjjenek, hanem hogy azokkal legyél, akik tényleg a barátaid.

10. Olyan ritkán mész iszogatni, hogy már nem alapozol előtte, mert tudod, hogy anélkül is túl hamar érzed majd a várt hatást.

11. Több kaja van a hűtőszerkényedben, mint sör vagy bor.12. Már nem vágod fejből az összes éjjeli járatot, esetleg a helyi taxitársaság tarifáját.

13. Amikor megosztanak veled valamit a Facebookon, az egyre többször végzi a későbbi olvasásra elmentett tartalmak között, amikre egyébként már utólag sincs időt ránézni.

14. Nem érted, egyeseknek, hogy van még mindig ideje egész nap írogatni neked, és nem értik meg, hogy nem érsz rá válaszolni, mert dolgozol.

15. Nem a fesztiválokat, koncerteket és a kedvenc parti sorozatod következő állomását listázod, hanem a feladataidat.16. Nem abban reménykedsz, hogy ne legyen tömeg a strandon, hanem hogy nehogy tönkremenjen az irodában a klíma.

17. A hónap végén nem otthonmaradósat játszod, mert elfogyott a pénzed, hanem ellenőrződ, minden rendben van-e például a lakáscélú megtakarításoddal.

18. Rájössz, hogy van, amiből érdemes a nagyobb kiszerelést választani, esetleg többet vásárolni egyszerre, hiszen úgy jobban megéri.

19. A lakással kapcsolatod ötleteid, terveid észrevétlenül bekerülnek a hétköznapi témáid közé, és már nem csak a „majd egy szép napon” kategóriát erősítik.

Akár látod már magadon a felnőtté válás jeleit, akár nem, egy kis kikapcsolódást mindig megengedhetsz magadnak. Főképp, ha az ingyen van, mint a Funder összes programja!  

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->