Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

3 app, ami lendületet ad az újévi diétádnak!


Te is egy merész újévi fogadalommal indítottad 2018-at? A legtöbben ilyenkor szeretnének ledobni pár kilót, ám néhány nap szenvedés után nem tudnak ellenállni a frigó hívó szavának, és máris lőttek a diétának. Mi kellene a sikerhez? Egy kis technikai support, ami ösztönzést ad a nagy fogyáshoz. Találtunk neked három appot, melyek segítenek a diétáról szőtt álmok megvalósításában. Figyeld csak!MyFitnessPal – egy új span a nagy fogyásban!

Mekkora mázli, hogy kitaláltak néhány olyan mobilappot, amelyekkel részletes statisztikát készíthetsz a fogyásodról. Ezek az alkalmazások a diéta folytatására ösztönöznek (ahelyett, hogy feladnád, és tovább punnyadnál az ágyban a tévé előtt). Ezek egyike a MyFitnessPal – olyan, mint egy haver, aki állandóan oltogat és adatokat mutat, amikor passzolni akarod a koplalás kérdését. Itt tudod kipróbálni:   Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myfitnesspal.android&hl=hu
iOS:https://itunes.apple.com/us/app/myfitnesspal/id341232718?mt=8

Első körben csak pötyögd be, hány kiló vagy és mennyit szeretnél leadni. A fogyási célod meghatározása után a MyFitnessPal azt is kiszámolja neked, mennyi kalória lehet a napi lakomád.

Plusz azt is megsúgja, mennyit változott a súlyod, ha a nagy diéta mellett belevágsz egy kis plankingbe, kocogásba, intervall edzésbe vagy egy másik testsúlycsökkentő őrületbe. Fitness Buddy – gyúrj otthon, virtuális edzővel!

Az előző app a diétára koncentrált, a Fitness Buddy pedig a mozgás vonalán közelít a fogyáshoz. 

Rengetegen agyalnak azon, milyen jó lenne megszabadulni egy kis úszógumitól, ám ez nem mindig olcsó mulatság. Egy kondibérlet elég zsebbenyúlós projekt, a vérprofi személyi edzőről nem is beszélve. Van egy jó hírünk: ezt ingyen is megoldhatod a Fitness Buddyval, ahol 300 gyakorlatot találhatsz az otthoni gyúráshoz:

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skyhealth.fitnessbuddyandroid

iOS:https://itunes.apple.com/us/app/fitness-buddy-gym-workouts/id514780106?mt=8

Az alkalmazás persze nem pótol egy kőkemény személyi edzőt, de részletesen bemutatja a mozgástípusokat minden izomcsoportokra és testrészre. Ne parázz, nem ad majd egyből brutálisan nehéz feladatokat, mert a gyakorlatok kialakításakor mindig figyelembe veszi az edzettségi szintedet is. Runtastic – Minden a futással kezdődik!
Persze olyan diétázók is vannak, akik a testükön lévő zsírt kocogással vagy futással szeretnék izommá alakítani. 


A Runtastic simán összekapcsolható a mobilod helymeghatározó rendszerével. Mérnöki pontossággal állapítja meg, mennyit futottál vagy gyalogoltál. És ez még semmi: folyamatosan menti az edzési adataidat, így lazán kikalkulálja, mennyi kalóriát égettél el, és bármikor megnézheted az előző napok edzési eredményeit. 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android&hl=hu

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/runtastic-running-fitness/id336599882?mt=8

A Runtastic kicsit olyan, mint egy futókra optimalizált GPS: a virtuális edző elmondja, hány kilométernél tartasz az átlagsebesség, a megtett kilométerek és a kalóriaégetés tekintetében. Az ingyenes verzióban kocogás közben is hallgathatod a kedvenc számaidat, és másokkal is büszkén megoszthatod a teljesítményed a közösségi oldalakon. 

Két edzés között és a kitartó diéta közben azért engedélyezz magadnak némi lazítást is! Keress egy szuper bulit a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->