Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

3 INSTAPROFIL, AMITŐL SIKÍTÓFRÁSZT KAPSZ


Az Instán minden szemtelenül tökéletes: a szürrealitásba hajló mennyiségben nyüzsögnek a dögös modellek, a vibráló sminkek, a szemet és gyomrot gyönyörködtető kaják. Azonban vannak olyan extrém profilok is, amelyek láttán elgondolkodsz azon, hogy a világ megérett a pusztulásra.

Itt egy összeállítás arról, hogy az Instán sem inspirálhat minket minden!

  Barbie-baba fejek

Van egy profil, ami izzó ektoplazma a látóidegnek. Ez a @shavaunna. Barbie-baba fejeket látsz rajta, egészen beteg kompozíciókban: autóbaleset mellett, Halloween-tökbe vájt késen, sakktáblán, a fűben…Ki talál ki ilyen beteges kompozíciókat?Értjük, hogy a profil készítői görbe tükröt mutatnak a társadalomnak, de ez a thrillerbe hajló megközelítés a kelleténél kicsit talán jobban feszegeti a határokat…  

Kanye West Insta-ámokfutása

Nem elég neki a rapkarrier, valamiért úgy döntött, egyúttal divattervező babérokra tör, és zavarba ejtő képekkel sokkolja az Insta közönségét.Csak nézd meg a @kanyedoingthings-et…Az egyik Valentin-napra például azzal tette fel a koronát az Instán, hogy arra utalt, ideje lenne elválni Kim Kardashiantől. Kanyét az Insta-képei alapján a cukrászdák rémének is nevezhetnénk, mert olyan képet is találhatsz róla, amin fánkok elképesztő tömegében fürdik. Ezután az ember legszívesebben kikapcsolná aznapra az internetet.  

A macskák pénzes pokla

Sokan a macskás képekkel maxolják ki a cukiságfaktort, de itt is vannak extrém kilengések. Ennek iskolapéldája a @cashcats, ahol a doromboló szőrmókok gengszterszerepbe bújnak, és tekintélyes pénzkötegekkel pózolnak, mintha most rámolták volna ki a környék legnagyobb bankját.A profilon vannak brókernek öltöztetett macskák is. Érdemes átpörgetni, mert valami elképesztően bizarr a kamerába tág pupillákkal bámuló macskák pénzben lubickolását nézni.  

Szerencsére az Instagram sem csak bizarr profilokból áll. Szemet gyönyörködtető, motiváló képeket is találsz rajta számtalan témában. És ha ezek után egy menő offline bulira vágysz, akkor nézz körül a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->