Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

3 TIPP, AMIVEL GYEREKJÁTÉK AZ EGYETEMI ÉLET


Tudtad, hogy ha megtanulsz gépelni, azzal nagyon sok időt spórolhatsz meg?
Milyen előadóknál érdemes felvenni a fontos tárgyakat? Hol vannak a legjobb gyakornoki programok? Ezek a legfontosabb weboldalak, amikkel megkönnyítheted az egyetemi éveidet!

Találd meg a legjobb tanárt!
Szimpatikus szakember vagy egy vaskalapos, mindenkit szivató professzor?Nem mindegy, melyik tanárhoz jársz, mert ez a vizsgajegyed is befolyásolja. Ma már nemcsak a felsőbb évesektől tudsz értékes infókat szerezni arról, kinek az órájára érdemes jelentkezni. A markmyprofessor.com-on lévő hallgatói értékelésekből azonnal kiderül, hogy a kiszemelt tanárod mennyire segítőkész, milyen a felkészültsége és az előadásmódja.

Szuper gyakorlati hely?
Ez egy valóságos főnyeremény, hiszen óriási lendületet adhat a szakmai fejlődésednek. A gyakornokvadasz.hu-ra felöltött önéletrajzzal könnyen találsz az érdeklődésednek megfelelő gyakorlati helyet, és sok izgalmas ajánlat közül válogathatsz.

Itt megtanulhatsz vakon gépelni!
Vakon gépelés – ez egy olyan szuperképesség, aminek nemcsak a suliban, hanem a munkahelyeden is nagy hasznát veszed majd.Gyakorolj a typing.com ingyenes játékaival, interaktív leckéivel!

Ilyen okos netezéssel több időd lesz arra, hogy keress egy szuper bulit a FUNDEREN, és lazulj egy kicsit!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőaug


-->