Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

3 tipp, hogy a vébédöntő igazi élmény legyen


Lassan közeledünk a foci világbajnokság fináléjához. Ilyenkor a fociőrültek begyűjtenek egy csomó chipset, felmérik az esélyeket, és összeülnek, hogy közösen izgulják végig az epic összecsapást.

De mi kell ahhoz, hogy a meccs olyan izgalmas legyen, mint a legmenőbb mozifilmek, és szakértő fejjel tudj hozzászólni a vitás játékhelyzetekhez? Ne csak nézd a pályán rohangáló 22 spílert, hanem válassz egy kedvenc csapatot, ismerd meg a legügyesebb játékosokat!

És vigyél magaddal minél több finomságot a közös meccsnézéshez, különben kemény oltásoknak nézel elébe!

Mutatjuk, mitől válhat a döntő felejthetetlen élménnyé!Ne menj üres kézzel a közös meccsnézésre.
Ez egy igazi társadalmi esemény, az év legnagyobb futballünnepe!

Tekints úgy a döntőre, mint egy focis partyra, amire illik magaddal vinni valami kaját és üdítőt. Enélkül csak felzabálod a barátaid rágcsakészletét, megiszod a kólájukat, ők meg semmit sem kapnak tőled cserébe.

Vigyél valami finomságot, amit szeretnek, és még a leguncsibb döntő is elviselhetővé válik!

Ismerd meg a játékosokat.
Szerinted a kócos belga Fellaini jobb játékos, mint a horvát Luka Modric? Az angolok csatára, Harry Kane menőbb, mint Edinson Cavani, az uruguayi fenegyerek? Ki játszott rosszabbul a kieső sztárok közül, Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi?

Nem úszod meg ezeket, a spanok előbb-utóbb bekérdeznek, hogy kinek drukkolsz a döntőben, és ha nem tudsz választ adni, zsigerből kiröhögnek. Bőven lesz min vitázni a másik csapat rajongóival, ám ehhez az kell, hogy kiszemeld valamelyik döntőre esélyes gárda játékosait, és lelkesen szurkolni kezdj nekik.

Neked is élmény lesz az összecsapás, ha már a lábadban van a bugi és te is rúgásra készülsz, amint a kedvenc labdakergetőd a kapu elé kerül!


Az ezer fokon égő drukkerek valamennyi kapu felé tartó lövésben megjárják a poklot és a mennyországot, így számodra is felejthetetlenné válik majd a döntő.

Szurkolj egy csapatnak!
A foci a szenvedélyes drukkolásról szól – akkor buli döntőt nézni, ha tényleg szorítasz valakinek.Lesznek kérdőjeles 11-esek, amik kihozzák a fanatikusokból az állatot. A parázs vitákat szülő színészkedésekkel is számolni kell: a brazil Neymar például állandóan összeesik a kapu közelében, mint egy napszúrásos tinilány, amiből elég sok szabadrúgás és szöglet alakulhat ki egy döntőben (és az sem kizárt, hogy a harc hevében az uruguayi csatár, Suárez ismét megharap valakit).

Egy igazán jó meccsen számtalan sztori van, ami felpörgeti az adrenalinszinted, ám csak akkor, ha valóban szorítasz a brazilokért, az oroszokért, a horvátokért (vagy bármelyik továbbjutó csapatért). Jó szurkolást kívánunk Neked az év legizgalmasabb meccséhez!

A döntővel véget ér az elmúlt hetek futballőrülete. De ne szomorkodj, mert a nyár most indul be igazán! Keress egy különleges bulit a FUNDEREN, ami feldobja a nyári hétköznapokat!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->