Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

4 COOL TIPP A GONDTALAN NYARALÁSHOZ


Szerencsére ezek a gondok néhány egyszerű trükkel megoldhatók. Egy hideg vízbe mártott törölközőbe csavarva könnyedén lehűtheted az otthonról hozott üdítőt, a hőségtől szétfolyó jégkrém megállítására pedig jól jöhet egy filléres muffin papír. És, hogy a telefonod és az ékszereid se tűnjenek el, rejtsd őket egy gyógyszeres dobozba, és ne felejtsd el betenni az értékmegőrzőbe!Felkészülni a strandolásra nem őrülten bonyolult dolog, de érdemes jól átgondolni, hogy mit viszel magaddal. Lássuk, mi kell a tökéletes vízparti élményhez, és hogyan dobhatod fel még jobban a strandolást!

Legyen nálad Aloe vera!

„Jaj, úgy élvezem én a strandot!” Ezt a régi slágert biztosan ismered, de ahhoz, hogy valóban felhőtlenül élvezhesd a strandolást, gondoskodnod kell a perzselő napsugarak és az UV-sugárzás elleni védelemről. Alap, hogy viszel naptejet a leégés ellen, de a biztonság kedvéért egy sapit is bedobhatsz a táskádba, hogy semmiképp ne kapj napszúrást. Persze néha még ez is kevés, mert az erős nyári napsütésben akár a víz alatt is le tudsz égni. Érdemes felkészülnöd erre a helyzetre is: legyen kéznél Aloe vera krém, amivel hűsítheted a bőröd, ha megkapott a nap, egy komolyabb leégés esetén pedig felgyorsíthatod vele a bőrszövetek gyógyulását.Ne villants ékszert!
Felesleges a strandra ékszert vinni, mert lenyúlhatják a táskádból a csillogó-villogó drágaságokat, amíg te a vízben pancsolsz. A gyűrűd pedig könnyen lecsúszhat az ujjadról a vízben, és amire észreveszed, már lehet, hogy valaki más örül neki.
Egy izzasztó hétvégén mindig hatalmas a tömeg a strandokon, és ilyenkor sajnos néhányan szemet vetnek mások pénztárcájára, órájára vagy gyűrűjére. Azonban van egy jó hírünk: minden strandon találsz értékmegőrzőt, amit érdemes használni. De mi van, ha egy ravasz tolvaj épp a te értékmegőrző szekrényedet szemeli ki? Tedd az ékszereidet és a pénzed egy gyógyszeres dobozba, mert a szélhámosoknak általában kevés idejük van a lopásra, nem tölthetnek túl sok időt a szekrényed feltúrásával. Ha mákod van, elsiklik a figyelmük a doboz fölött, mert azt hiszik, hogy csak gyógyszereket tartasz benne.

Hideg üdítő és olvadó jégkrém
A kánikulában előbb-utóbb biztosan megszomjazol, ám hiba lenne ilyenkor órákat állni a büfé előtt, ahol két-háromszoros áron szerezheted be kedvenc üdítődet. De akkor, honnan szerzel hideg frissítőt magadnak? A megoldás pofonegyszerű: a strandon tutira lesz nálad törölköző. Áztasd hideg vízbe, és tekerd körbe be vele a hozott italodat, így tovább hidegen tarthatod őket!

Persze az üdítőitalok mellett jégkrémmel vagy fagyival is hűsítheted magad. A 40 fokos hőségben ezek jó eséllyel pár másodpercen belül cseppfolyóssá válnak, ám erre is van egy tippünk! Készülj fel a várható olvadásra, és szerezz be strandolás előtt egy olcsó muffin papírt. Tekerd a jégkrémpálca vagy a fagyitölcsér köré – így megakadályozhatod, hogy a jégkrém vagy a fagyi a kezedre folyjon!Ha kimaxoltad a strandélményt, és szeretnél egy izgalmas esti programot levezetésnek, akkor irány a FUNDER, és találd meg a neked való bulit!Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Tetszett, amit olvastál? Ezek is érdekelni fognak!


 
Programkeresőjúl


-->