Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

4 TIPP A HOSSZÚ HÉTVÉGÉKRE!


Idén szerencsénk van, mert összesen 9 hétvégénk is lesz, amikor nemcsak két napra, hanem három, esetleg négy napon át tolhatjuk a pihenést. Ezek közül ezen a hétvégén jön a második maratoni hétvége.

Igen ám, de a túl sok lazítás könnyen unalomba csaphat át… Hacsak ki nem találsz néhány parádés ötletet, amivel feldobhatod a hosszú hétvégéket! Kocogj vagy jógázz egy kiadósat a barátaiddal a természetben! Vállalj be egy felszabadítóan izgalmas kalandot, például kóstolj bele a piacok világának különleges zamatába és illatába! Pár kultfilmet is pótolhatsz, hogy aztán a szereplők beszólásait még hetek múlva is emlegethesd!

És a lényeg: kapcsold ki a telefonod, hogy kiszabadulj a hétköznapok mókuskerekéből!Piacolj, és nézz kultfilmeket!
Nézz körül a piacon! Élj bármelyik kis- vagy nagyvárosban, egy piaci kalandot szinte kötelező bevállalni. A gyümölcsök és a zöldségek közötti bóklászásnak, az új illatok, ízek befogadásának van egy olyan különleges hangulata, amit te sem hagyhatsz ki.Manapság egyre nagyobb divat a piacolás, és nem véletlenül: a friss és házias ízek mindenkit levesznek a lábáról, így neked is érdemes körülnézni a friss zöldségek, gyümölcsök, és más finomságok között.

És mi lenne, ha nem a legmenőbb szuperhősök következő 3D-s bunyójára ülnél be, hanem kiszemelnél egy kultfilmet a régi nagy klasszikusok közül, amiről a haverjaid már évek óta áradoznak, és lazán idézik belőle a cool szövegeket? (Gondolj a Ponyvaregényre, a Félelem és reszketés Las Vegasban-ra vagy Az utolsó cserkészre).Szedd össze a spanokat a hosszú hétvégére, és nézzetek meg egy olyan oldschool filmet, ami nemcsak a szemre, hanem az agyra is nagy hatással van, és csiklandozza a nevetőizmokat!

Ha még nem láttad, csekkold a Harcosok klubját, Az utolsó mohikánt, a Becstelen brigantikat, vagy valamelyik régi alapfilmet, amit a fanok azóta már milliószor újranéztek!

Lazulj jógával és futással!
Sokan egy egészséges új hobbival teszik izgalmasabbá a hosszú hétvégét, és csatlakoznak egy baráti futócsapathoz. Ez azért menő, mert a banda tagjai nem hagynak lazsálni, és akkor is elmész majd velük kocogni, amikor a kelleténél forróbbra vagy hűvösebbre fordul az idő. A futás mellékhatásaként jó pár kilótól is megszabadulhatsz nyár végére, ha tartod magad a csapat kocogási menetrendjéhez.

Egy kis szerencsével ragyogó idő lesz a maratoni hétvégén, ami ideális körülményt teremt arra, hogy jógázz egy nagyot a szabadban, és elengedd a hétköznapok feszültségét!Kapcsold ki a telód, keress egy csöndes sarkot valahol a természetben, és máris nekivághatsz a relaxnak. Mindezt még különlegesebbé teheted, ha egy gyönyörű kilátással rendelkező hegy csúcsán, vagy egy csodás tetőteraszon adod át magad a jógázás élményének.

Hozd ki a legtöbbet a hosszú hétvégékből, és keress egy szuper bulit a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->