Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

4 TIPP SZUPERHŐSÖKTŐL


Miért szól Batman története az újrakezdésről, és hogyan használta Hulk a benne lévő feszültséget a fejlődéshez? Most az is kiderül, mit tanulhatunk az X-Menek történetéből és a Pókembertől!

Pókember drámája: Vállald a felelősséget!

Mi lenne, ha megcsípne egy radioaktív pók, és neked kellene leszámolni Dr. Octopussal vagy a Zöld Manóval?   A világ legmenőbb hálószövője szuperhős-karrierje elején nagyképűen futni hagyott egy betörőt, mert cikinek érezte, hogy neki ilyen piti bűnözőkkel kell foglalkoznia. A tolvaj azonban kicsivel később megölte a nagybátyját, és Peter Parker egy életre megtanulta, hogy a nagy hatalom óriási felelősséggel is jár.   Azóta Peter érzi, hogy szupererő birtokában minden döntése hatással lehet az emberek sorsára, ezért minden bűnözőt muszáj megállítania, aki az útjába kerül.Veled is történhet hasonló helyzet, ezért ne habozz, ha valami jót tehetsz valakivel!  

Előny a negatív energiádból? Hulknak sikerült!

Bruce Banner, a híres tudós egy gammasugárzás miatt horrorba illő átalakuláson megy át: bepöccenve tomboló zöld óriássá alakul, aki haragjában képes szétzúzni egy egész várost.Banner azonban egy kiváló koponya, és ráébred, hogy a zöld fenevad megszelídíthető, ezért szuperhősként óriási segítség lehet az emberiség számára. Mindannyian Hulkok vagyunk, mert bőven kerülünk olyan szituációkba, amikor a legszívesebben törnénk-zúznánk.   Alakítsd a benned örvénylő feszültséget valami pozitívvá, és erősebb leszel, mint valaha!  

Bármikor újjászülethetsz, mint Batman

A jó öreg denevérember megjárta a legsötétebb poklot, hogy onnan visszatérve ő legyen a legkeményebb harcos.Bruce Wayne szüleit gyerekkorában a nyílt utcán ölték meg. A bosszúszomjas srác kigyúrta magát, elmélyült a harcművészetekben, majd pengeélesre fente az elméjét, hogy leszámoljon a rosszfiúkkal. Azóta bármikor felveszi a kesztyűt Jokerrel, Kétarccal, Pingvinnel, és a többi kattant gothami bajkeverővel. Batmannek nincs semmilyen emberfeletti szuperképessége, csupán az eltökéltsége: bebizonyította, hogy ha sok energiát fektetsz a céljaid elérésébe, akkor nemcsak hős leszel, de a legnehezebb helyzetekkel is megbirkózhatsz.  

Különleges vagy! – ezt üzenik az X-Menek

Küklopsz lézert lő a szeméből, Kolosszus egy élő fémóriás, Rozsomák meg karmokat növeszt a kezéből.Az X-Menek külseje és szuperképessége elég hátborzongató az átlagember számára, ezért sokan gonosz szörnyeknek hiszik, és üldözik őket a képregényekben. A furcsa szerzetekből álló banda tagjai könnyen elkeseredhetnének, és a sötét Magneto oldalán tomboló gonoszokká válhatnának, ám szerencsére felbukkant a humánus Charles Xavier professzor, aki képességfejlesztő iskolát szervez nekik. A prof ráébreszti a mutánsokat arra, hogy olyan értékes képességekkel rendelkeznek, amelyekkel segíteni tudnak az emberiségnek. Az X-Men története megmutatja, hogyan fogadd el önmagad, és ne engedd, hogy a félelem, az elkeseredés vagy a harag befolyásolja a döntéseidet!

Ennyi superhero-bölcsesség után ideje lazábbra venni a figurát! Keress egy szuper ingyenbulit a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->