Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

5 + 1 túlélési tipp a visszarázódáshoz


Visszaértél a nyaralásból, de még úgy érzed, elszáguldanak melletted az események? Alig tudsz koncentrálni, és folyton elkalandoznak a gondolataid, vissza a hegyekhez, a tóhoz vagy a tengerhez? Adunk 5 + 1 tippet, hogy minél gyorsabban vedd fel újra a mindennapok ritmusát!

1. Pakolj el! De most tényleg!
Biztosan nem lesz szükséged a búvárpipára otthon, még a fürdőkádban sem! Nagyon jó helye lesz a szekrény mélyén a következő nyaralásig – és így legalább a gondolataidat sem tereli el.

2. Ne! Ismétlem, NE nézegesd a fotókat!
Ha az összes nyaraláson készült képedet egyszerre rakod fel a Facebookra, akkor 1-2 nap alatt letudod a jól megérdemelt lájkok bezsebelését és a válaszolgatást a kommentekre. Ha egy héten keresztül posztolgatod a szelfikollekciót és a különleges ételeket, minimum másfél hétig nosztalgiázol a Facebookon. Vajon tényleg erre van most szükséged?

3. Tölts minél több időt a barátaiddal!
Szürke hétköznapok, napi rutin, vissza a mókuskerékbe – akik nyaralásból jönnek, rengetegszer használják ezeket a szavakat. Te inkább tegyél azért, hogy megszínesítsd a mindennapjaidat! Tölts minél több időt a barátaiddal, és találjatok ki izgalmas programokat, hogy véletlenül se unatkozzatok!

4. Nyaralás előtti szenvedélyek
Térj vissza hozzájuk! Látogass el a bevált helyekre vagy menj el újra kedvenceid koncertjére! Ahelyett, hogy otthon nosztalgiáznál, mozdulj ki! Ízlés szerint táncold vagy ugráld le magadról a rosszkedvet, amit a nyaralóhelyed hiánya!

5. Új szenvedélyekből jó szokások
Jó volt kocogni a tengerparton? Ugyanolyan jó lesz az itthoni folyó- vagy tópartokon is! Imádtad a nagy kirándulásokat és a vad természetet? A magyar erdők és hegyek csak téged várnak! Ha megtetszett valamilyen testmozgás a nyaralás alatt, ne vágyakozz utána, hanem illeszd be a mindennapjaidba, és még az egészségednek is jót teszel vele.

+ 1 Nyaraltass te nyaralókat!
Vidd otthonodba a nyaralás hangulatát! Csatlakozz a Couchsurfing és hasonló kezdeményezésekhez, és fogadj utazókat, nyaralókat, turistákat otthonodba! Vicces arra gondolni, hogy ha hazatérnek, ők majd a te otthonodra gondolnak nosztalgiával! Ráadásul a vendégfogadás segít abban, hogy bárhova is szervezd következő nyaralásod, tuti legyen egy jó szállásod, ahogy erről korábban itt írtunk.

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->