Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

5+2 karácsonyi dekorötlet


Hogyan csempéssz ünnepi hangulatot a lakásba csináld magad dekorációkkal? Avagy ne költs méregdrága design tárgyakra, inkább készíts te magad legalább annyira inspiráló díszeket! Íme néhány apró ötlet, hogy feldobd az otthonodat vagy meglepd a barátaidat valami cukisággal a karácsonyi partin.

Az ünnepek közeledtével mindenki szeretné kicsit hangulatba hozni otthonát, akár csak egy diszkrét kuckót, akár csillogó-villogó mézeskalács házikót varázsolva belőle. Mindegy melyik kategóriába tartozol, most olyan ötleteket látsz majd, amik garantáltan megmozgatják a fantáziádat. Tudtad, hogy a kézzel készített tárgyaknak extra varázsereje van?

1. WC-papír gurigából Mikulás

Nem kell más hozzá, mint a mindenkinél megtalálható papírguriga és néhány színes filcdarab. Végtelenül egyszerű és nagyon látványos. Készítsd el pillanatok alatt és dekoráld vele az ünnepi asztalt, vagy tömd tele apróságokkal és ajándékozd oda legkedvesebb barátaidnak! 
 
forrás: http://berendezlek.hu/wp-content/uploads/2013/10/DIY-Easy-Toilet-Paper-Roll-Santa-Claus.jpg

2. CD-ből karácsonyfadísz

Hogy mihez kezdj az elhasználódott CD-kel, amikre már semmi szükséged? Készíts belőlük fantasztikusan egyedi karácsonyfadíszt! Egyszerűen vagdosd szét a CD-t mozaikdarabokra és ragaszd rá egy átlátszó gömbre! Ilyen biztos nem jön szembe egyetlen karácsonyfán sem! 
   
forrás:http://static.ujnemzedek.hu/gallery/cache/836x836-1/0/37/diycozyhome.jpg  

3. Fonalból csillag

Néhány gyufaszál, egy darab hungarocell és piros fonal. Ennyi szükséges csak egy univerzális csillag elkészítéséhez, ami gyönyörűen mutat akár a karácsonyfán, akár a ház bármely pontján. 
  forrás:http://www.joy.hu/data/cikk/58/58421.w.jpg 

4. Égősorból üvegdekor

Itt a kép önmagáért beszél. Vannak elfekvőben plusz égősorok? Mi sem egyszerűbb: tedd őket üres borosüvegekbe, a látványos díszt pedig helyezd a polcra!
forrás:http://sajatotthonprojekt.blogcdn.p3k.hu/files/2011/12/christmas_bottle_lights.jpg

5. Papírból karácsonyfa

Biztos emlékszel, hogy hogyan hajtogattunk papírból legyezőt. Na, itt a technika majdnem ugyanaz… összehajt, kilyukaszt, keresztültűz, és kész is a papírcsoda. Munkahelyre asztali dísznek, illetve apró ajándéknak is kiváló!
forrás:http://www.kertportal.hu/img/191/pic/diy-kertportal_karacsony.jpg +2 vendégváró ötlet

Végül, de nem utolsó sorban: íme két ötlet, amivel feldobhatod a karácsonyi házibulit és meglepheted a barátaidat egy hangulatos együtt töltött estén.
 
forrás: http://www.joy.hu/data/cikk/58/58422.w.jpg
 
forrás:http://i.ytimg.com/vi/7ADUAL1yNV0/hqdefault.jpg  

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->