Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

5 ÉRDEKES OLVASNIVALÓ A STRANDRA


Vannak, akik képesek egész nap a vízparton szunyókálni az óránként kötelező mártózások között. És vannak olyanok is, akik halálra unják magukat az előbbiek társaságában. Most rajtuk szeretnénk segíteni öt izgalmas és érdekes könyvajánlóval. Ha Te is közéjük tartozol, kattints!

DÁRDAI PÁL KÖNYVE (DÁRDAI PÁL - PIETSCH TIBOR)Most, hogy a magyar válogatott kijutott az Európa Bajnokságra, és lenyűgöző eredményekkel tért haza, Dárdai Pál nemrég megjelent könyve időszerű olvasmány. A monológ formájában íródott történetből kiderül, hogy miként jutott el Pécsről Berlinen keresztül egy fiatal focista odáig, hogy edzőként élessze újra a válogatottunkba és a magyar futballba vetett hitet. Megismerheted a sportoló hitvallását, történetét és bepillantást nyerhetsz magánéletébe is. Dárdai könyve bemutatja saját és egy egész ország boldogsága felé vezető utat. Focirajongóként jobbat nem is választhatnál az unalom ellen.


HOLIDAY - ÉLETED LEGSZEBB NYARA (FEJŐS ÉVA)
“…majd belenyúlsz a strandtáskádba és előveszed azt a könyvet, ami elfeledtet veled minden gondot, és a nyaralásod idejére teljes kikapcsolódást ígér. Igen, ez az igazi Holiday-érzés!” - áll Fejős Éva legújabb könyvének ismertetőjében. Mi sem foglalhattuk volna össze jobban az érzést és egyben alkalmat, amiért ez a cikk is íródik. A leírás pedig nem hazudik, a Holiday - Életed legszebb nyara mindent tartalmaz, ami stílszerű a vízparti feltöltődés mellé. Kalandok, romantika, utazás és bűnügyi izgalmak. A könyvben olvasható hosszabb-rövidebb történetekben mindezt megtalálod.


AZ UTOLSÓ BOSZORKÁNY TÖRTÉNETEI - ELSŐ KÖNYV (FÁBIÁN JANKA)

Fábián Janka e-könyv sorozata új részekkel kiegészítve végre nyomtatott formában is megjelent. Az 1735-től játszódó történetekben egy boszorkány életét, megpróbáltatásait és szövevényes életét ismerheted meg, aki még Mária Terézia barátságára is szert tesz. Mindeközben pedig a valós történelem ihlette történet kibontakozik. Mágia, bűbáj, és minden más, ami egy jó fantasybe kellhet.


A LÁNY A VONATON (PAULA HAWKINS)

Nem sűrűn fordul elő, hogy egy debütáló író regénye több országban egyszerre vezesse szinte az összes jelentős sikerlistát. Főképp úgy, hogy a könyv írója Zimbabweben született, egy ideje Londonban él, és az említett országok között ott van a USA is. A lány a vonaton az írónő utolsó kétségbeesett próbálkozása volt, hogy összehozzon egy valamirevaló könyvet. És lám, sikerült neki, nem is akármilyet. A kriminek egy londoni ingázó lány a főszereplője, aki azzal üti el a vonatozás unalmas perceit, hogy a kertes házak lakóit figyeli. A számtalan alkalom után már úgy érzi, mintha kicsit részese lenne a családok életének, ahogy minden reggel beleláthat pár percre életükbe, amikor várakozik a szerelvény. Egy napon azonban olyat lát, ami fenekestül felforgatja az életét. Stephen King úgy nyilatkozott a történetről, hogy ebben a regényben csak fokozódik és fokozódik a feszültség. Vagyis: unatkozni biztosan nem fogsz, ha ezt választod a napozás mellé.


MIUTÁN ELVESZTETTELEK (JOJO MOYES)


Hogyan lehet kibírni, vagy túltenni magunkat azon, ha elveszítjük azt, akit a világon a legjobban szeretünk? A szerelmünket, aki nélkül el sem tudjuk már képzelni az életet. Erre keresi a választ Lou, a Miután elvesztettelek hősnője. Miután Will elvesztését követően hazakényszerül, mindent megpróbál, hogy túltegye magát a gyászon, újra megtanuljon szeretni, örömöt lelni valamiben és egyáltalán… élni. Jojo Moyes óriási sikert aratott regénye, a Mielőtt megismertelek folytatása rengeteg izgalmat tartogat számodra. Az új könyv önmagában is olvasható, de ha jobban bele akarod ásni magad a történetbe, akkor kezdd az első résszel!Ha pedig visszatértél a nyaralásból, és végeztél az olvasással, de tovább pörögnél mert megint unatkozol, akkor nézz körül ingyenes programjaink között a FUNDER-en!  

 

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->