Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

5 gasztró feszt, ahova még idén nyáron eljuthatsz


A zenéseken kívül léteznek más típusú fesztiválok is, ilyenek például a gasztronómiai fesztiválok, illetve napok. Ezekre nem feltétlenül a híres előadók, hanem a híresen jó ételek és italok miatt érdemes kilátogatni. Összegyűjtöttünk ötöt, ahova mindenképpen érdemes ellátogatnod.  
SZÁRSZÓI SÖR ÉS GASZTRÓ NAPOK
Augusztus 12-21. – Balatonszárszó

Az első alkalommal megrendezett Szárszói Sör és Gasztró napokra a belépés díjtalan, a kilépés pedig bizonytalan. A szervezők 10 napon keresztül várnak minden sörkedvelőt 150 féle sörrel, különleges ételekkel, kirakodóvásárral és különféle színpadi programokkal Balatonszárszó szívében.

További infó: https://www.facebook.com/events/1561117547526846/

BOGLÁRI SZÜRETI FESZTIVÁL
Augusztus 18-20. – Balatonboglár


Sokan a Balaton egyik legnagyobb bulijának hívják az ingyenes, szabadtéri Boglári Szüreti Fesztivált. Sikere vitathatatlan, hiszen idén immáron 40. alkalommal rendezik meg, sok fellépővel és a BB Aréna bulisátorral. A zene mellett természetesen a Balatonboglári Borvidék borai kapják a főszerepet finom ételekkel kísérve. A programok között lesz kézműves kirakodóvásár, szüreti felvonulás és vidámpark is.


További infó: http://www.boglariszuret.hu 


RAKPARTFESZT - KÉZMŰVES SÖRÜNNEP 2.0
Augusztus 18-21. – Szeged


„Nincs szenzációsabb érzés, mint egy jéghideg, gyöngyöző kézműves sör a Tisza partján, Magyarország legimádnivalóbb városában... Szegeden!” – állítják a szervezők, és milyen igazuk van. Nem véletlen, hogy máris több ezer ember érdeklődik a Rakpart Feszt iránt. A rendezvényen a régió legnagyobb sörkínálatát, hazánk streetfood ételeinek legjavát, koncerteket, olimpiai közvetítést és a városban sosem látott méretű tűzijátékot ígérnek.

További infó: https://www.facebook.com/events/1559453301016835/VINGARDIUM BORLIGET ERZSÉBETLIGETI BORFESZTIVÁL
Szeptember 2-3. - Budapest XVI. kerület, Erzsébet-liget


Hagyományteremtő szándékkal szervezik meg először a Vingardium Borliget fesztivált a budapesti Erzsébet-ligetben. Bor, napsütés, koncertek, piknik a fűben, gasztro-csodák és esti koncertek, a fellépők között Tóth Verával. A belépés díjtalan, azonban az italokat csak a rendezvény poharában szolgálják fel, amely ára 1600 forint. Jó hír, hogy a szokásokhoz híven a poharat mindenki hazaviheti emlékbe.

További infó: http://www.vingardium.hu


ŐSZI ETYEKI PIKNIK
Szeptember 3-4. – Etyek, Gasztrosétány


Must, bor, barátok, kultúra! Az Őszi Etyeki Pikniken lesz tánc és minden földi jó, a pezsgőkészítés-bemutatótól a sajtkóstolón át, a zenés színházig. Ezen kívül lesz pincetúra, és még az ingyenes Piknik Kollégiumra is lehet jelentkezni, ahol megismerkedhetsz a borkóstolás tudományával. Természetesen a finomabbnál finomabb ételek sem maradnak el. A rendezvény különlegessége, hogy több vendéglátót is bevonnak a szervezésbe, amelyek szintén helyt adnak a piknik programjainak. A belépés ingyenes.

További infó: http://www.etyekipiknik.hu


Ha pedig megteltél az ízletes ételekkel, finom borokkal és markáns ízű sörökkel, de még pörögnél tovább, akkor nincs más dolgod, mint körülnézni a FUNDER-en ingyenes programjaink között!


 
     

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->