Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

5 hűsítő programötlet kánikula idejére


A tűző napra ki sem merészkedsz, ez alap. Amikor valahova menned kell, úgy közlekedsz mintha esne. Fedezékből fedezékbe rohansz, csak most nem egy ereszt vagy egy kilógó párkányt keresel, hanem egy árnyékos területet. A legszívesebben persze délelőtt 11 és délután 5 között ki sem mozdulnál otthonról. Magadra ismersz? Akkor olvasd el öt szuper programötletünket, ami nemcsak lefoglal, de megment attól is, hogy kétszersültként végezd.


  1.  IRÁNY A VÍZ
 
Na de nem ám a strand, hanem az uszoda! A strandokkal ellentétben az uszodák nagyrésze fedett, és a hideg víz miatt mindenhol kellemes hőmérsékletű. Ússz egy jót, aztán foglalj be egy napágyat a medence szélén, és heveréssz, ameddig csak kedved tartja.


2.    MOZIMARATON
 
Kánikula. A te saját moziünneped. Ha lehetne bérletet váltani, te megtennéd. Sajnos a hazai mozikban erre nincsen lehetőséged, de így sem rossz ötlet moziba menned. Klimatizált, a napnak nyomát sem látod, a vászonról visszaverődő fény pedig nem tud kárt tenni benned. Ráadásul közben nem unatkozol. Csak figyelj, hogy játékidő alapján válassz filmet, és ne cím alapján, minél tovább hűsölhetsz bent, annál jobb!3.  AMATŐR BARLANGSZAKÉRTÉS
 
Emlékszel még azokra az „uncsi” kirándulásokra kiskorodból? Milyen jó lenne az a hideg barlang most, mi? Hát, akkor irány a hozzád legközelebb lévő cseppkőbarlang! Vagy, ha van lehetőséged messzebbre utazni, akkor nézd meg az Aggteleki-, a Pálvölgyi-, vagy a Szemlőhegyi-barlangot! Budapestieknek pedig kifejezetten ajánljuk a Budavári Labirintust!4.   
COOLTÚRA
 
Még a legunalmasabb kiállítás is egy szempillantás alatt izgalmassá válhat, ha klimatizált helyen tekinthető meg. Képzeld el, milyen jó lehet egy valóban érdekes tárlat! Szóval üsd fel a keresőt, és nézz körül a múzeumok kínálatában, hiszen már párezer forintért többórás elfoglaltságot, de főképp hűs teret kapsz. Sőt, közben még művelődsz is!

5. KORCSOLYÁZÁS
 
Ugye nem gondoltad, hogy csak télen lehet korizni? Szerencsére a korcsolyázáshoz jég, a jéghez pedig hideg kell. Tehát, jobb hír mára nem is kell, minthogy nyáron több helyen is van közönségjég! Budapesten például a BHG Műjégpályán és a Jégpalotában is minden héten lehetőséged van csúszni egy-két órát. Na, meg persze hűsölni közben. Ha pedig mind az öt programot kipipáltad, de továbbra is menekülnél a meleg elől, akkor nézz körül ingyenes programjaink között a FUNDER-en!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->