Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

5 ingyenes budapesti partihely


A FUNDER arra hivatott, hogy ingyenes szórakozási lehetőségeket ajánljon fiataloknak. Ebből azonban nem hiányozhatnak azok a bulihelyek sem, amik minden héten belépőmentes partikat kínálnak, hogy a pénztárcátokat kímélve ereszthessétek ki a gőzt egy-egy kemény nap után. Nézzük, hol találod ezeket!

Tudjuk, hogy manapság sokszor a zsebébe kell nyúlnia az embernek, ha hangulatos és minőségi bulira vágyik. Ám Budapest mégis rejt egy-két jó szívvel ajánlható szórakozóhelyet, ahol legalább a belépőért nem kell fizetnünk. Most a FUNDER programjai közül válogatva bemutatjuk nektek azokat a helyeket, ahol mindig találtok ingyenes bulikat.

1. Kuplung
A Király utcában található Kuplung Budapest egyik legkedveltebb underground szórakozóhelye. Korábban autószerelő műhelyként funkcionált, közel tíz év után pedig az állandóan átalakuló romkocsmát tisztelhetjük benne. Az egyik legjobb hely, ha szeretnétek elmenni egy koncertre, csocsózni vagy csak szimplán kikapcsolódni egy laza, hétköznap este. Ha még nem próbáltátok, nektek is ajánljuk!2. Gozsdu-Manó
A Gozsdu-Manó egy jól kitalált klub, minőségi hangtechnikával, amely egyedi koktélokkal és koncertteremmel várja a szórakozni vágyókat a belváros közepén. A Gozsdu-udvar egyik gyöngyszeme 2011 óta folyamatosan frissül és 2013 szeptemberében teljesen újjászületett, aminek köszönhetően fejlettebb hangtechnikával és italpulttal bővült a palettájuk, hogy neked csak a szórakozásra kelljen figyelned.

 
3. A38
Tudtátok, hogy az A38 legénysége kezdeményezte a hajó, mint szórakozási helyszín kialakítását azért, hogy életet vigyenek a Duna-partra? A hajó egy rekonstrukció után vált művészeti, közösségi és szórakoztató központtá, amely a könnyűzenei műfajokon kívül érdekes komolyzenei programokkal is szolgál. Persze, hangulatát és látogatóinak többségét figyelembe véve, inkább egy izgalmas, pezsgő bulihelynek mondható, amit nem érdemes kihagyni.

 
4. Mika Tivadar
A Mika Tivadar Mulató nevét személyesen Mika Tivadarról kapta, aki 1907-ben kiíratta nevét az általa építtetett vas-és rézgyár homlokzatára. Eleinte az volt a tulajdonosok elképzelése, hogy egy 20-as évekre emlékeztető mulatót hoznak létre, a földszintet ennek megfelelően alakították ki. A pince ennek ellenére kicsit modernebb és strapabíróbb lett, ami leginkább bulizásra és tombolásra alkalmas. Nagyon hamar a romkocsmák egyik kedvencévé nőtte ki magát, nem véletlenül!
 

5. Instant
Az Instant bemutatkozó rovatának első bekezdése mindent elmond arról, miért szeretjük annyira:
„Két - erdővé varázsolt - bérházról van szó, ahol minden meteorológiai pillanatban és napszakban megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb helyet. 26 szoba, 7 bárpult, 2 udvar, 7 zenei helyszín, folyamatos zene-bona és egy óriási, az egész térre kiterjedő lélegzetelállító installáció forr leírhatatlan egésszé az állandó bábeli rengetegben. Minden nap program van, és mindig ingyenes!”
   

Kövesd a FUNDERT és keresd a belépőmentes bulikat, mert a világ tele van ingyenes élményekkel, csak meg kell találni őket!      

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->