Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

5 NYERŐ TIPP, AMI MINDEN PREZINÉL MŰKÖDIK


Egy csipetnyi storytelling, minimális sokkolás és egy nagykanál videós illusztráció – a végén még azon kapod magad, hogy te vagy az új Steve Jobs! Összeszedtük, melyek a prezimesterek szakmai titkai.

1. Az agyunk sztorikra vágyik
Mert egy mesélésre finomhangolt szuperszámítógép. A technológiáról szóló prezi száraz adatai is izgalmassá válnak egy szenvedélyes és lelkesítő történetben. Kapcsolj egy izgalmas személyes sztorit az előadásodhoz, és azonnal csillogni kezd az emberek szeme.Lehetséges eredmények: tapsvihar az egyetemi előadáson, a munka világában pedig egy szuper állás (később milliárdos befektetők).

2. Sokkolj!
Steve Jobs, a téma rocksztárja a Stanford Egyetem avatóbeszédében a halálos betegségéről mesélt a közönségének, amikor azt hitte, már csak 3-4 hónapja maradt az életből.
Mégis pozitív zárást faragott ebből a felvezetésből: az életben kevés az időnk, ezért a hallgatóknak a saját útjukat kell járniuk, mert csak így lehetnek boldogok.
Egy zsigeri sokkolással valósággal inni fogják a szavaidat.3. Villants látványos videót!
A jól használt vizuális elem érthetőbbé, egyszerűbbé teszi az üzenetet, amit át akarsz adni az érdeklődőknek. Videó formájában is illusztráld a szavaidat, és minden mélyebben rögzül az emberek agyában.

4. Dobj be egy poént!
De csak akkor, ha észreveszed, hogy csökken a közönség érdeklődése.
   
5. Zárj idézettel!
Ne csak a kezdés, a befejezés is legyen emlékezetes. Használj egy ütős idézetet a témád valamelyik ikonikus alakjától, ami hosszú ideig megmarad a közönség fejében.
A nagy prezentálás után is élvezd ki a nyár utolsó napjait! Keress egy szuper programot a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->