Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

8 igen a jövő évhez


Boldog szeretnél lenni az új évben (is)? A FUNDER segít: összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amiket érdemes betartani, hogy jól alakuljon a 2016.
Nézzük mik azok a változások, amikre ha igent mondasz, biztosan a javadra válik!


1.
Vedd észre, amikor le kell térned az utadról, mert egy jólirányzott kanyar új irányt adhat az életednek. Az inspirációra persze nem készülhetsz, de tartsd nyitva az ajtót és szánj időt a kitérőkre is!
Bízz magadban és ne ess pánikba a tesztektől! Az élet folyton megpróbáltatások elé állít majd, de te okos vagy, szép vagy, és ami a legfontosabb: meg tudod csinálni!


3.
Csak nyitottan a romantikára! A nagy Ő-re való várakozás fárasztó és unalmas. Inkább élvezd az életet, légy nyitott és tanulj minden kapcsolatból! 


4.
Egyesítsd erőidet családtagjaiddal! Ne folytass állandó érdekérvényesítő harcot a közösségben, amiben élsz. Kísérletezd ki a kompromisszumok művészetét a családon, majd ültesd át a tanultakat saját életedbe!


5.
Néha legszívesebben fejvesztve menekülnél otthonról? Ha még a szüleidnél laksz, kezdd el tervezni, hogy saját lábra állsz és elköltözöl egy olyan helyre, ahol azt csinálhatod, amit te akarsz!


6.
Több időt a barátokra! A legjobb barátokat úgysem lehet megunni, így végeredményben te jársz jól azzal, ha minél több időt töltesz velük. Ráadásul velük aztán igazán jók a bulik, amik igazi felszabadultsághoz vezetnek! 


7.
Készülj fel mindenre - pénzügyileg is! A varázsszó: takarékoskodás, azaz mindig legyen félretéve olyan tartalék, amit csak gyarapítasz, de nem költesz belőle!


8.
Ne tedd félre a programokat! Az, hogy mennyire sikerül jól egy este nem azon múlik, hogy mennyit költesz, inkább azon, hogy mennyire vagy szemfüles programok terén. Haverok, buli, FUNDER!
       

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->