Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

A FESZTIVÁLSZEZON VÉGÉRE: INGYENES KONCERTEK


A Szigettel nagyjából lezárul a fesztiválszezon, ami után sokaknál kimerült tekintetek és üres zsebek maradnak csupán. Ha te is az utóbbiak közé tartozol, vagy esetleg azok közé, akik eleve nem mennek fesztiválra, hanem inkább félreteszik a pénzüket, akkor mostani válogatásunk neked szól! Koncertajánlónkból megtudhatod, hogy melyik ingyenes eseményeken találod a hozzád hasonló partiarcokat és zenefanatikusokat, akik ezúttal inkább az ingyenes szórakozást választanák. ZAGAR KONCERT - BOR ÉS KENYÉR ÜNNEPE

Siófok, Hajóállomás (Rózsakert)

2016-08-20, 21:30

 

A heteken belül 15 éves fennállását ünneplő csoportosulás kisebb-nagyobb sikerrel, de kitartóan tolja az alternatív-elektronikus-pszichedelikus zenét. Legismertebb szerzeményük 2007-es albumuk Wings of Love című száma, amit minden reményeink szerint Siófokon is eljátszanak majd.


Az esemény részleteit megtalálod a FUNDER-en!


MAGNA CUM LAUDE ÜNNEPI KONCERT - NAGYON BALATON

Révfülöp, Hajóállomás

2016-08-20, 21:00


A Magna Cum Laude sem ma kezdte játszani mindig vicces szövegű, ámde dallamos rockzenéit. 1999 óta tolják a szekeret, de még mindig jól megy, a közönség szinte mindig a TOP 10 környékéig tornázza újabb és újabb lemezeiket. Révfülöpön is a megszokott hangulatot várjuk tőlük.


Az esemény részleteit megtalálod a FUNDER-en!BALKAN FANATIK KONCERT - BOR ÉS KENYÉR ÜNNEPE

Siófok, Hajóállomás (Rózsakert)
 
  2016-08-21, 19:00


A Balkan Fanatik elektronikus zenéjét keleti, balkáni és magyar folkelemekkel házasítva tárja a nagyérdemű elé már 2002 óta. Ha kedveled a népzenei stílussal vegyített elektronikus ritmusokat, akkor ott a helyed siófoki koncertjükön augusztus 21-én, vasárnap.
 

  Az esemény részleteit megtalálod a FUNDER-en!


COPY CON - ÚJPESTI VÁROSNAPOK
 

Budapest, Újpest, Főtér

2016-08-26, 18:30  
 
Copy Con a magyar reggae, ragga és underground egyik közismert alakja, akiről manapság ugyan kevesebbet hallani, de zenéi szövegvilága továbbra is egyedi és őszinte. Ha már jól ismered, azért, ha pedig nem, akkor pedig azért érdemes ellátogatnod újpesti koncertjére.

Az esemény részleteit megtalálod a FUNDER-en!PÁL UTCAI FIÚK - ÚJPESTI VÁROSNAPOK

Budapest, Újpest, Főtér

2016-08-26, 19:30


Leírni is durva, hogy ezek a srácok 1983 nyara óta űzik az ipart. Ami még szebb teljesítmény, hogy laza, kellemes rockzenéjük újabb epizódját még a 2000-es évek végén is kiadták. Nem tudjuk, még meddig fognak zenélni, úgyhogy addig nézd és hallgasd meg őket, amíg lehet!

Az esemény részleteit megtalálod a FUNDER-en!


GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL - ÚJPESTI VÁROSNAPOK

Budapest, Újpest, Főtér

2016-08-27, 18:00

Zolee, aki szereti magát a lányos anyukák rémálmaként és az ország hírhedt megmondójaként jellemezni, remélhetőleg senki számára sem ismeretlen. Zenéi jellegzetesek, ha szereted a stílusát, akkor az Újpesti Városnapokon ismét hallhatod élőben.

Az esemény részleteit megtalálod a FUNDER-en!


CURTIS - ÚJPESTI VÁROSNAPOK

Budapest, Újpest, Főtér

2016-08-27, 20:30

Széki Attila, más néven Curtis akkor került a köztudatba, amikor megjelent Majkával közös számuk. A Belehalok c. sláger elképesztő népszerűségéről mindent elárul, hogy nézettsége lassan átlépi a 40 milliós megtekintést a Youtube-on. A rapper azóta is újabbnál újabb szerzeményekkel lepi meg a nagyközönséget és adja koncertjeit, legközelebb pedig Újpesten lép fel.  


Az esemény részleteit megtalálod a
FUNDER-en!

Ha pedig végigbuliztad a koncerteket, vagy esetleg nem találtál közöttük neked valót, csak nézz körül a FUNDER-en, ahol további eseményeket találsz!  


     


     
 

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->