Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

A nyárral beköszönt „az igazi” is?


A párkeresés (és -találás) ideális évszaka a nyár. A nappalok hosszabbak, az esték kellemesen langyosak, a programkínálat kiemelkedő. A többi már rajtad múlik… Azért a biztonság kedvéért adunk néhány – a hőségben sem romlandó – tanácsot is.

Az otthonról történő internetes párkeresés jobbára téli műfaj. Nyáron még inkább ki kell menni az életbe! Csapd a hónod alá a barátaidat (elsődlegesen a szingliket), és csináljatok jó kis esti, hétvégi programokat! Ne várd meg, hogy mások kezdeményezzenek, legyél Te is ötletgazda!

Ugyanakkor Te is légy ugrásra kész, ha a haverok verbuválnak egy kellemesnek ígérkező partyra. Ha jó az alapcsapat, akkor már nagy gond nem lehet. Sőt, akár a várt váratlan találkozás is bekövetkezhet.

Fesztiválok, bulik, strandolás, sportolás, kirándulás, koncertek és még hosszan sorolhatjuk a szórakoztató programokat, amelyek valami (esetleg valaki…) folytán emlékezetesen kellemes lesz számodra.

Amennyiben szingliként az Ádám és Éva által útjára indított „párosban szép az élet” filozófia követője vagy, akkor bizonyos határokon belül e programokon, rendezvényeken tegyél meg minél többet célod elérése érdekében! Például ne bújj el a szórakozóhely legtávolabbi, legsötétebb sarkában! Néha kukkants fel az okostelefonodból…! Nyugodtan engedj el egy diszkrét mosolyt a számodra szimpatikus, kiválasztott jelenlévő felé. Ez önmagában nem jelent tolakodást, netán „felhívást egy fülledt hangulatú keringőre”. Egy kedves pillantás csak arra utal, hogy te készen állsz a megismerkedésre.

Jó esetben ebből valóban kialakul az első beszélgetés. Ekkor légy óvatos! Kerüld az unalmas, a másikban a „Hogyan tudnék gyorsan lelépni?” gondolatot érlelő mondatokat. Pl.:

„Te hova valósi vagy?”; „Hova jártál középsuliba?”, „Te is unod ezt a helyet?”. Mindketten jobban jártok, ha vidám, érdekes témákról beszélgettek. A zene, az új filmek, a szalonképes közösségi élmények mindig bejönnek.

Az ilyen és minden más szituációban lényeges, hogy te valóban kellemesen érezd magad. Az eljátszott jó hangulat csupán gyorsan lehulló álarc. Legyél ápolt, vidám, s elégedett önmagaddal! Élvezd a fiatalságodat, a mindennapjaid apró, vagy nagyobb örömeit. Az ebből fakadó pozitív kisugárzás a legjobb „mágnes”. És ha mindennek ellenére sem érkezik meg a nyáron a nagy Ő? „Don't worry, be happy!” Akkor is volt egy változatos, kellemes nyarad. Ráadásul a majdan közeledő ősz is tartogathat számodra meglepetéseket…

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->