Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

A pénzedet tedd félre, ne a szórakozást!


Minden fiatal sokat töpreng azon, hogy hogyan is jöjjön ki a pénzéből a leghatékonyabban, amikor minden hónapban tudna költeni egy koncertre, egy új pulcsira vagy éppen egy utazásra. Minden azonban nem fér bele. Nem beszélve arról, hogyha valaki még sportolni is szeretne, spórolt pénze hamar elúszik egy fitness bérletre vagy konditerem belépőre.
A probléma nem újkeletű, a megoldás viszont igen.

Az ország és a főváros tele van szórakozási lehetőségekkel és rengeteg ingyenes program áll nap mint nap a rendelkezésünkre, csak nem értesülünk róluk. Koncertek, mozik, szabadtéri fesztiválok, hangulatos kirándulóhelyek, és még sorolhatnánk, mi mindenből válogathatunk teljesen ingyen.

A FUNDER egy olyan programkereső weboldal, illetve egy mindig nálad lévő app, amely összegyűjti és megmutatja neked, hol vannak a közeledben ingyenes, szuper programok – vagyis bármilyen lehetőség, ahol minimális költőpénzzel is jól érezheted magad.

Sőt, a FUNDER nemcsak azoknak szól, akik szórakozást keresnek, hanem azoknak is, akik szórakozást kínálnak másoknak. Vagyis, ha tudsz egy tuti helyet, ahol ingyenes móka van, feltöltheted az eseményt, hogy mások is tudjanak róla!

Ha pedig közlekedésre sem szeretnél költeni, akkor neked találták ki a térképes keresőt, aminek segítségével kiderítheted, hogy gyalogos távolságon belül milyen programokkal találkozhatsz!

Milyen állandó ingyenes szórakozás érhető el? Adunk pár tippet tavaszra!

1. Kirándulás Szentendrére biciklivel és HÉV-vel is könnyű kijutni és az óvárosban való kóborlást nem lehet megunni. A top 3 tavaszi kirándulóhelyek közt biztosan megtalálható Szentendre, ami nem is csoda, hiszen ki ne szeretne dunaparti napsütésben fagyizni vagy lángosozni.

2. Fitness
Most már nem csak a konditermekben érhető el a csoportos mozgás. Rengeteg lehetőség kínálkozik szabadtéren is, a futó eseményektől az ingyenes jógákig. A Gyémánt Út Buddhista központban például minden este 19 órától ingyenes meditációt, hétfőnként pedig nyílt órákat tartanak. Ezen kívül, rengeteg szabadtéri kondipark is elérhető (Népliget, Városliget, Tabán, a régi RIO helyén, Margitszigeten stb.), ahova nem muszáj drága bérlettel járni, hogy edzeni tudj.

3. Buli
Ha eltöltötted a napot kirándulással és mozgással, minden este vár az Instant hajnalig tartó bulival, ahol belépő helyett italra költheted a pénzed!

Töltsd le a FUNDER appot és indulhat is a szórakozás, nem csak akkor, amikor van pénzed rá, hanem amikor te szeretnéd!  

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->