Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Adj stílust a bulidnak!


James Bond, 90-es évek vagy Hawaii? Ha azt szeretnéd, hogy a barátaid még évekkel később is a te partidat emlegessék, akkor ideje stílust választanod a bulidnak! Összeszedtünk neked ötöt, amelyekkel garantált a siker, de bátran ereszd el te is a fantáziádat! A legjobb, hogy a legtöbb megvalósítását egy kis kreativitással és némi kézügyességgel olcsón megúszhatod.

1. Retro Party

Az megvan, amikor mindenki húzza a száját, ha meghallja a retróbuli szót, egy-két óra múlva mégis mindenki felszabadultan csörög a Limbó hintóra és egy emberként üvölti, hogy ’ó-ó-ó, Afrika’? Ráadásul ott vannak azok a csodás ’90-es évek is! Ha olyan a banda, akkor még véletlenül se hagyd ki MC Hammert a buliból! Csavarjátok hát fel a szőnyeget, és induljon a banzáj!2. Beach Party
Szeretnéd kicsit feldobni a medencés bulit? Akkor szerezz be – vagy készíts saját kezűleg – néhány olyan kelléket, melyek tuti felidézik az igazi tengerparti hangulatot! Nem kell nagy dolgokra gondolni, néhány papírból készült ananász, színes, pálcika napernyővel díszített, frissítő koktélok, Hawaii nyakfüzérek, és máris a trópusokon érezhetitek magatokat!

3. Beöltözős
Titokban mindenki vágyik egy beöltözős buliba, amikor pár órára valaki más bőrébe bújhat. Ha emelni szeretnéd a tétet, akkor találj ki egy konkrét témát, ami köré a partidat építed. Megadhatsz például egy korszakot vagy zenei stílust, de a filmekkel is tutira betalálsz. Mindegy, hogy visszarepültök a 20-as évek Amerikájába, előtör belőletek a titkos ügynök vagy épp Tarantino egy-egy szereplőjének bőrébe bújtok, arra figyelj, hogy olyan tematikát válassz, amire barátaid a jelmezt akár a saját gardróbjukból is elő tudják varázsolni.4. Amerikai stílus
Biztos te is álmodoztál arról az Amerikai pite nézése közben, hogy bárcsak ott lehetnél azokon a fergeteges hangulatú partikon. Akkor mire vársz még? Szervezd meg magatoknak, és bulizzatok úgy, ahogy a filmekben láttad! Csupán a piros poharak, a sörpong és puncs minden mennyiségben kellenek egy hamisítatlan amerikai házibulihoz!

5. UV Party
Valld be, hogy te is megőrülnél egy UV buliban! Ma már rengeteg világító partikellék áll a rendelkezésedre, hogy összehozd az év legragyogóbb házibuliját, de mindenekelőtt szerezz be UV fénycsövet, anélkül ugyanis nem sokra mész! Ha ez megvan, jöhetnek a világító szívószálak, karkötők, szemüvegek és poharak, minden, ami a csövön kifér. És ha igazán fullos partit szeretnél, akkor nem hagyod ki az UV testfestéket sem, amivel biztosan kivívod a haverok elismerését.Ha pedig a téma már megvan, akkor nincs más hátra, mint hogy felkészülj életed bulijára! Szerezd be a kellékeket, készítsd el a tematikához passzoló dekorációt és meghívót, és ha minden kész, jöhet a hajnalig tartó partizás!

Neked milyen lenne álmaid házibulija? A FUNDER PartyMixerrel hamarosan megmutathatod! Van százezer forintunk, hogy te szervezhesd meg a tökéletes partit! Ha kíváncsi vagy a részletekre, látogass el a játék weboldalára, és tudj meg mindent!

Ha pedig addig sem szeretnél buli nélkül maradni, találd meg a legjobb ingyenes programokat a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->