Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

BALATONI BAKANCSLISTA


Ahhoz még kicsit hűvös az idő, hogy megmártózz a Balcsiban, a magyar tenger és környéke azonban számos izgalmat tartogat tavaszra, amit vétek lenne kihagyni! Már ilyenkor érdemes végigtekerni egy menő biciklitúrát a tó körül, vagy megnézni a mandulafák gyönyörű virágázását Alsóörsön, Tihanyban vagy Csopakon. Még pöpecebb buli megmászni a barátaiddal egy balatoni tanúhegyet, és ott rendezni egy spontán üvöltőversenyt, vagy lazítani egy nagyot a még üres és nyugis strandok egyikén. 

Gyönyörködj a fantasztikus kilátásban a balatonakarattyai magasparton, nézd meg a veszprémi várat! A Balaton ezernyi kalandot tartogat, amelyeket különösen izgalmas már most, tavasszal felfedezni!Lenyűgöző kilátás az akarattyai magasföldről és a tanúhegyek csúcsáról!
Nincs mese, ideje felkeresned a balatonakarattyai magaspartot, ahonnan csaknem az egész keleti medencét láthatod! Innen nemcsak a végtelenbe nyúló magyar tengerben és a vízen táncoló fény játékában gyönyörködhetsz, hanem a hullámok között suhanó szörfösöket is megnézheted. Csapj egy laza pikniket a csúcson pár haver és finom falatok társaságában. És ha még ennél is vagányabb kikapcsolódásra vágysz, akkor sétálj le a fűzfői öbölbe, és próbáld ki a szörfözésben rejlő végtelen szabadságot!

Ha már panorámában nyomulsz, akkor mássz meg a spanokkal egy balatoni tanúhegyet! Az igazi kúlság nem csak a kilátás, hanem az az elképesztő akusztikai adottság, amivel ezek az égbeszökő hegyek bírnak: a csúcsra jutva simán bevállalhatsz egy eszelős üvöltőversenyt a barátaiddal. Egy kiadós ordítás megszabadít a benned lévő feszültségtől, és olyan lazán, mosolyogva sétálsz majd le a hegyről, mintha egy hétig meditáltál volna.

Lépj ki a komfortzónádból, kiálts teli torokból, és hihetetlen energiákkal leszel gazdagabb!

Legyen saját strandod és bicajozz!
A vérbeli cangások már az első meleg napokon kimerészkednek a tavaszi friss levegőre, és sokan célozzák meg a Balcsi körbetekerését.Tavasszal megismerheted a tó csendesebb arcát, és úgy állhatsz meg pihenni a gyönyörű strandokon, hogy egy percig sem kell sorban állni a belépőjegyért. A strandok csak májusban nyitnak, de már ilyenkor is sütkérezhetsz a napfényben a most még üres parton. Korábban sosem tapasztalt nyugiban lazulhatsz, és ha mákod van, egy nyáriasabb napon még le is barnulsz egy kicsit, mielőtt beköszöntene az igazi strandszezon. 

A japánok teljes ámulatban figyelik a cseresznyevirágzás csodáját, ám a Balaton partján nekünk is megvan a saját, hasonló volumenű varázslatunk, a mandulafák virágzása, amit Alsóörsön, Csopakon vagy Tihanyban is csekkolhatsz.

Vagány kalandok Veszprémben!
Merészkedj egy kicsit messzebb a magyar tengertől, kirándulj egy nagyot a királynők városában! A veszprémi vár a legszebb magyar történelmi épületek egyike, a vár oldalában és völgyében pedig hangulatos kávézókat és szórakozóhelyeket fedezhetsz fel. És ha már ott vagy, menj ki a várkilátó mellett lévő Szent Benedek-hegyre, ahol a sziklák közül csodálhatod meg a környéket.

A veszprémi állatkert szinte összefonódik egy természetes erdővel, és itt nyitották meg a dinóparkot, ahol életnagyságú Tyrannosauruszok között térhetsz vissza a jura korba anélkül hogy felfalnának, ráadásul menő fotókat készíthetsz akár egy Stegoszaurusz mellett állva is.

Már mindent kipipáltál a balatoni bakancslistán? Akkor pörögj egy hatalmasat a FUNDEREN, ahol a legmenőbb ingyenes programok közül válogathatsz! 

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->