Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

BEFORDULÁS ÉS KITÁRULKOZÁS


Egy hatalmas bulin, több tucat ember között érzed magad csúcsformában? Vagy inkább otthon, egy jó könyv társaságában töltődsz fel friss energiákkal? Kiderült, hogy nincs is éles különbség a két nagy személyiségtípus között, mert a legtöbbször mindkettő szerepet játszik a napi rutinunkban. Mutatjuk, miért jó introvertáltnak lenni, és milyen előnyei vannak a pörgős, extrovertált életnek.

Csend és chill az intrósokkal
Ők teljesen beleélik magukat egy jó könyvbe vagy a kedvenc videojátékuk világába.Náluk alapelv, hogy a nyugodt, békés otthoni környezet a legjobb. Nem tudnak teljesen feloldódni egy hangos tömegbulin, szívesebben látják vendégül a szűk baráti társaságukat. Önállóak és kreatívak, szeretnek minden problémát egyedül megoldani. A buszon, trolin utazó intrósok általában zenét hallgatnak, mert nem kíváncsiak a külvilág összes zavaró zajára.
Cselekvés előtt mindent alaposan átgondolnak, koncentrálásban pedig szinte verhetetlenek. Valóságos főnyeremények, mivel nehezen lehet kibillenteni őket nyugodt, békés lelkiállapotukból. Bármikor szívesen meghallgatják a problémáidat, és a rájuk jellemző megfontolt bölcsességgel még hasznos tanácsot is adnak.

Az extrovertált mindig a maximumon pörög
A bolti pénztár előtt várakozva az extrovertált egy percig sem bír nyugton maradni. Feszíti a közlésvágy, és egyből beszélgetést fog kezdeményezni veled. Az extrovertált személyiség hihetetlenül nyitott a külvilágra. Csak akkor érzi magát kirobbanó formában, ha minél változatosabb és színesebb ingerek érik. Mesterien bánik a szavakkal, mindig életvidám, a partikon pedig száz százalékkal táncol. A mániája a beszéd és a szereplés, mellette sosem lehet unatkozni.Az extrósok szórakoztatóvá varázsolják az életünket, és hatásukra te is sokkal izgalmasabbnak látod majd a világot!

Egy izgalmas keveredés: az ambivertált személyiség
Persze nem lehet mindig határvonalat húzni a két nagy személyiségtípus között.
Néhányan például zavarba jönnek, ha tucatnyi (vagy még több) ember előtt kell kiselőadást vagy prezit tartaniuk. Viszont teljesen felszabadulttá válnak, és megered a nyelvük, ha a barátaikkal vannak. Szintén az introvertált és az extrovertált határán egyensúlyozol, amikor az otthoni csend után társaságra vágysz, az emberek között pedig gyakran zavarba jössz, és ilyenkor jobban éreznéd magad egyedül. A különböző helyzetek más és más oldalát ébresztik fel a személyiségünknek.Nagyon szerencsés helyzetben vagy, ha mindkét személyiség jegyei érvényesülnek nálad, mert így könnyebben kijössz az introvertáltakkal és az extrovertáltakkal is, mint az emberek többsége.

Mindegy, hogy melyik típusba tartozol, a FUNDER gazdag kínálatában tutira megtalálod a neked való színes programokat!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőaug


-->