Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

BÜDZSÉGYILKOS SZOKÁSOK? IDEJE ELFELEJTENI!


Féktelen költekezés a bulikon, hirtelen ötletből származó vásárlás, drága gyorsételek... Ezek azok a szörnyű szokások, amelyek a legtöbb pénzt szippantják ki a zsebedből. Szabadulj meg ezektől a rossz beidegződésektől és kezdj büdzsébarát életet!

 

Impulzusvásárlás

Így nevezik azt a jelenséget, amikor egy hipermarketben sétálva nem tudsz ellenállni a kirakatban pompázó menő cipőnek vagy egy jó könyvnek. Egyszerűen besétálsz, és megveszed.Ezzel megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy több üzletben járva felmérd az ajánlatokat, és egy ár-érték arányban kedvezőbb terméket vásárolj meg. Szóval ne dőlj be azonnal egy színes-szagos kirakatnak, hanem mérlegelj, mielőtt a pénztárcádért nyúlsz!  

Hamburger, gyros, pizza

Nem ez a hosszú élet titka. Az ilyen ételek elképesztően sokba kerülnek. Te sokkal olcsóbban meg tudnád sütni vagy főzni őket otthon:És nemcsak egészségtelenek, hanem még hizlalnak is, ráadásul borzasztó hatással lesznek a vérnyomásodra. Olyan kalóriabombák, amiket a szervezeted nagyon nehezen tud megemészteni. Jobban jársz, ha szánsz egy kis időt a főzésre, és kedvezőbb áron hozod ki a kaját, mintha mindennap zsíros fogásokat ennél.  

Pénznyelő bulik

Már a belépő is pénzbe kerül, és még ott van a ruhatár, aztán biztosan megiszol valamit a helyszínen. Aztán egy óvatlan pillanatban azon kapod magad, hogy alig maradt nálad pénz, mert a klubokban az árak sokszor a fellegekben járnak. Ettől azonnal eltűnik a lazaság, és így fogsz táncolni:Mi tudunk egy sokkal jobb megoldást!  

Nem muszáj több ezer forintot költeni egy bulin! Keress ingyenes partikat a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->