Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

COOLTÚRÁBAN IS OTTHON VAGYUNKTudtad? Nem csak ingyenes koncertekben és partikban vagyunk otthon! A FUNDER-en belépőmentes filmvetítéseket, kiállításokat, gasztro eseményeket és sok minden mást is találsz. Ezúttal kiválogattuk, hogy milyen izgalmas, de mégis elgondolkodtató programok várnak rád októberben.

ART MARKET A MILLENÁRISON
Budapest, október 13-16.

A 2011-ben létrejött ART MARKET BUDAPEST nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár, ami idén is olyan művészeti kompozícióknak ad helyet, amelyeket valószínűleg még sehol sem láthattál. A kiállítás kiemelten kezeli a nemzetközi színtéren még fiatal galériákat és művészeket, köztük a jövő épp most feltörekvő sztárjait. A rendezvény egyszerre globális és lokális, így külföldi és hazai művészek alkotásait is megtekintheted. Nézd meg a programot a FUNDER-en!
HANGULATKONCERTEK A MÜPÁBAN
Budapest, hétről-hétre

A Müpában délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal találkozhatsz az Előcsarnok környékén. Kedden a könnyűzene, a dzsessz és a népzene, szerdán és szombaton a klasszikus műfajok fiatal képviselői adnak randevút a betérő, zenére vágyó vendégeknek. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre. A részletekért irány a FUNDER!
ORSZÁGOS STAR WARS TALÁLKOZÓ
Budapest, október 22.

A Lurdy Házat október 22-én birtokba veszik a Star Wars rajongók a franchise-ból ismert jelmezekben és kosztümökben. A klub fennállásának 20. évfordulója alkalmából összehívott találkozón rajongótársaidon kívül sok érdekességgel is találkozhatsz a messzi-messzi galaxisból. A program részleteit csekkold a FUNDER-en!
IRÁNYÍTOTT MŰVÉSZET AZ 1950-ES ÉVEKBEN - TEMATIKUS SÉTA
Budapest, október 13., 23. és 27.
 
Kik építették? Kik lakták? Mit csináltak? Miért csinálták? Elődeink ugyanúgy terveztek, építettek, romboltak, szerettek, éltek és haltak évszázadokkal ezelőtt is, mint mi ma. A Miénk a Ház! kezdeményezés pedig azt tűzte ki céljául, hogy tematikus séták lencséjén keresztül mutatja be az érdeklődőknek Budapest letűnt évtizedeit.

Ez a séta arról szól majd, hogy milyen intézkedésekkel terhelte rá magát a hatalmi berendezkedés a városra, hogyan kísérelte meg a lakók életviszonyait a saját képére gyúrni (munkásváros idea, CS-, típuslakások, társbérlet, stb.). Továbbá szó esik majd a nagy építészeti vitákról, a szocreál és a nyugati modern stílus politikai színtéren lezajlódó harcáról, a korabeli lakás- és életviszonyokról. A jelentkezéshez nézd meg a programot a FUNDER-en!

A FUNDER-en nemcsak ezeket a programokat, de napról napra újabb díjmentes kikapcsolódási lehetőségeket is találsz. Töltsd le az applikációt a telefonodra, regisztrálj, és válogass kedvedre az ingyenes programok és szórakozási lehetőségek között!        

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->