Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Csekkolj ki a Mama Hotelből!


Szüleidnél laksz? Ciki vagy nem ciki, de az biztos, hogy nem vagy egyedül: egy idei kutatás szerint a 19-29 évesek 62 százaléka otthon lakik és ez az arány egyre nő. Te viszont ne vessz el a számok között! Összegyűjtöttük azokat a jeleket, amik arra utalnak, hogy már el kell költöznöd.

A házibuli időpontja attól függ, mikor utaznak el anyádék.
Szüleid is szeretik a jó zenét és a derűs embereket – de már jól tudod, hogy egy hajnalig tartó mulatozásban ők nem lelik ugyanúgy örömüket, mint te. Ráadásul, ha ők nincsenek otthon, az ő szobájuk is party-helyszínné alakítható, így inkább kivárod, míg nyaralni mennek. Ne várj tovább! Költözz, és ne függjön szüleidtől a társasági életed!

Gyerekkorod óta szeretnél egy kutyát
Most már csak egy elnyomott, titkos vágy, de motoszkál benned a kutya gondolata. Kiskorodban párszor bepróbálkoztál, de szüleid nem engedtek, lehet azért, mert elég elfoglaltságot jelentettél nekik kutya nélkül is. Többé nem kell az érveik súlya alatt összeroppannod: ha albérletet keresel, azok között is találsz olyat, amelyikben lakhatsz háziállattal. Költözz és böngészd át a kutyamenhelyek weboldalait, és ne csak álmodozz a négylábúakról!

Csekk? Az mi?
Ha áram van, minden van; és amúgy is minden van. Áram pedig attól van, hogy be van kötve a lámpákba és a konnektorokba. Elég is ennyit tudni, elvégre nem vagy villanyszerelő. A gondolat, hogy az áramért fizetni kell, neked olyan, mintha a levegővételért kéne fizetni. Mi azt tanácsoljuk, költözz, mert később még fájdalmasabb lesz megismerni a csekkek világát!

A szüleid mindig egy korábbi néven szólítják aktuális csajodat / pasidat.
Lehet, hogy életed eddigi leghosszabb kapcsolatában vagy, ami már több mint fél éve tart. Lehet, hogy szüleid már legalább ötödszörre látják választottadat. Mégis a közös ebéd során apád legalább egyszer valamelyik korábbi kapcsolatod nevén szólítja őt. Költözz, és könnyebb lesz szabályoznod, kinek a nevét jegyzik meg.  

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->