Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Csináld-magad ajándékok karácsonyra


Most már tényleg mindjárt itt a karácsony, amikor, mint azt te is tudod: jobb adni, mint kapni. Ez persze azért nem azt jelenti, hogy mindenkit több tízezer forintos ajándékokkal kellene meglepned. Válogatásunkban most ötleteket adunk, hogy milyen csináld-magad ajándékokkal kedveskedhetsz barátaidnak és szeretteidnek, amik az anyagiakat illetően is beleférnek a keretbe.

Egyedi festésű bögre mindenkinek

Csak egy bögre, egy öntapadós szalag, valamint kerámiafesték kell, és máris készítheted mindenki számára az egyedi karácsonyi bögréket. Ha igazán kreatív szeretnél lenni, akkor használhatsz krétával díszíthető festéket is.


 


 


Retro kiskanál csokival és díszítéssel

Talán ez válogatásunk legkönnyebben elkészíthető és leggazdaságosabb megoldása, mégis, az egyik legvonzóbb. Egyszerűen vásárolj vagy keress szép, díszes, egyedi kiskanalakat a régi időkből (apróhirdetés oldalakon, garázsvásárokon, no meg a nagyinál sok ilyet találhatsz), tölts beléjük olvasztott csokoládét, majd hints rá egyedi díszítést!
Apró kellékek süti készítéshez, dobozba csomagolva

Ha nem érzed úgy, hogy a hobbi boltot és a kézműves feladatokat neked találták ki, akkor sem kell lemondanod a csináld magad ajándékokról. Keress egy szép dobozt, és tegyél bele díszes, izgalmas kiegészítőket egy muffin, kókuszgolyó vagy más sütemény elkészítéséhez. A gyengébbik nemnél tuti sikert araszt egy ilyen ajándékkal!

Starbucks pohár apróságokkal töltve

A jó kávézóknak mindig nagyon szép poharaik vannak. Nem véletlen, hogy vannak akik külön is gyűjtik őket. Te pedig ezt kihasználva egy remek karácsonyi ajándékot is összedobhatsz. Vásárolj pár, az ajándékozottnak várhatóan tetsző apróságot, és egyszer kérj egy üres plusz poharat a kávéd mellé. Tedd bele az ajándékokat, esetleg még kösd át egy szép szalaggal, és kész is az ajándék!

Csoki, csoki mindenhol

Tudod, hogy akit megszeretnél ajándékozni imádja a csokoládét? Tökéletes. Csak vásárolj többféle csokit, fogj ragasztószalagot, alkoss belőlük egy formát, és kösd át egy masnival!

Teagyertya egyszerűen

Nagyon egyszerű elkészíteni, de nagyon kézművesnek hat. Válassz egy mintás teás csészét, vásárolj hobbi boltban kanócot és illatos gyertyaviaszt, és már szinte kész is vagy. Ha még egyedibb szeretnél lenni, akár te magad is kifestheted a csészét.

Kézműves telefontok

Egyszerűen vásárolj egy egyszínű telefontokot (szerencsére általában ezek a legolcsóbbak), aztán irány a hobbi bolt, hogy díszítést válassz hozzá. Ha megvannak a díszítőelemek, akkor már csak fel kell ragasztanod őket a tokra, és kész is az ajándék, ami egyben kedves és hasznos is. No, meg pénztárcabarát!
Ha pedig átadtad saját kezűleg készített ajándékaidat szeretteidnek és barátaidnak, folytassátok a pihenést ingyenes és izgalmas programokon, amiből rengeteget találtok a FUNDER-en az ünnepek alatt is!


   

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->