Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Duplázz a Városligetben!


Két érzékszervedet is kényeztetheted egy helyszínen, egy nagyszerű hétvégi programon: ha dupláznál, irány a Városliget szombat este! Péntektől vasárnapig tart a Kürtőskalács Fesztivál, de mi azt javasoljuk, szombat este látogass ki, amikor Zséda lép fel. Összegyűjtöttük karrierje legérdekesebb momentumait és ahhoz is adunk tippet, hogy milyen kürtőskalácsot válassz hozzá!

Viva Comet díj, Glamour Az Év Nője 2009-ben és 2010-ben, plusz egy Fonogram Díj – szabad a gazda? A megfejtés Zsédenyi Adrienn, akinek művészneve nyilván többet mond: Zséda. A pápai lány hosszú időn át színészettel is kacérkodott az éneklés mellett, de aztán a Cotton Club Singers eldöntötte sorsát és többségünk vonzó énekesnőként ismerte meg. A 90-es évekbeli Cotton Club szórakozóhely színpadáról egészen a Budai Parkszínpadig és a Kongresszusi Központig jutott az együttessel, de hét év után Zséda otthagyta őket és önállósodott.

Már a 2002-es, Zséda című debütáló albumával aranylemezes lett, teljesítménye azóta egyenletes, legnagyobb sikerét az első gyermekét várva 2007-ben érte el, a Valahol című duettel, amit Létray Ákossal énekelt. Ebben az évben a Cosmopolitan elismerését is begyűjtötte: a magazin szerint ő lett az Év Énekesnője.

Ha a Hány percet élsz?, a Hétköznapi mennyország vagy a Legyen úgy szövegét kívülről fújod, nem hagyhatod ki a Kürtőskalács Fesztivál sztárfellépőjét szombat este, a Városligetben! Ha nem ismered ezeket a dalokat, az sem baj, számíts fülbemászó dallamokra, amelyek tökéletesen passzolnak a legtöbb kürtőskalács-fajtához! Mi fahéjast választanánk ehhez a koncerthez.kép: Zséda Official Fan Club

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->