Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

ENDORFINROBBANTÓ SPORTOK


Feldobott, boldog és pörgős állapot – ez az endorfin fehérje szuperképessége, ami akkor szabadul fel a szervezetedben, ha extrém szuperül érzed magad. A jó hír az, hogy endorfinrobbanást pár menő sport kipróbálásával is előidézhetsz.  

Pilates: viszlát stressz!

Tévhit, hogy ez csak a csajok sportja! Elsőre döbbenet, de egy pasinak, a német Joseph Hubertus Pilatesnek köszönhetjük a pilatest, akinek már egészen fiatal korában asztmája és ízületi fájdalmai voltak. A gyógyulása érdekében összekapcsolta a keleti gyógyítást a nyugati anatómiával, és létrehozta napjaink egyik legmenőbb sportját. A pilates egy feszültségoldó, nyugis mozgásforma, amit rugalmas újjászületésnek is nevezhetünk. Olyan hajlékonnyá válsz tőle, mint egy szívószál! Úgy ki leszel lökve, hogy a barátaid sem ismernek majd rád!A pilates felszabadító élményt ad a veszett tempóban száguldó világban. Csak egy kis halk zene, plusz profi oktató kell hozzá, és máris belevághatsz a jóleső nyújtásokba.  

Csoportépítő egészségtuning spinninggel

A spinning új megvilágításba helyezi a szimpla bicajozást. Ez egy kiváló hangulatú csoportos móka a teremben (45 percig, vagy akár 1 órán át), amelyet képzett edző irányít. Nemcsak zúzós zenékre tekerhetsz, de javul a vérkeringésed, a tüdőkapacitásod is. A spinning a karodból, a lábadból, a hasfaladból hozza ki a legtöbbet. Vigyázz, mert annyira belejöhetsz a tekerésbe és a pörgésbe, hogy abba sem bírod majd hagyni: Közben pedig azt is átélheted, milyen egy igazi bicajos szupercsapat tagjává válni!  

Kangoo: aerobikozz úgy, mint egy kenguru

Észbontóan dinamikus sportot keresel, ami még a hagyományos aerobiknál is ütősebb? A kangoo egy különleges csizma, amit edzés előtt kell felcsatolni a lábadra. A talpába rugalmas és hajlított lemezeket rejtettek, így még könnyebben mozoghatsz, ugrálhatsz, mint egy jól megszokott aerobik órán. Különösen szuper kangoozni, ha rossz a kedved, mert eszelős élmény kiugrálni magadból a negatív hangulatot! Nyomd a kedvenc zenéidre, és úgy belazulsz, mint egy született kenguru:Kangoo cipőben fényévekkel viccesebb és színesebb a mozgás, ráadásul elképesztő zsírégető hatással számolhatsz.  

Fitbox: a harcosok mozgáskultúrája

Húzz fel egy kesztyűt, és jöhetnek a bokszzsákok! Mi lesz, ha összekeverjük a bunyót és az aerobikot? Kapsz egy olyan ütős keveréket, amelyben a rúgások és az ütések összehangolt művészete izgalmas koreográfiát követ. A küzdőport és a fitness találkozása extra izgalmakat tartogat testnek és léleknek. Az edzések során nemcsak felszabadultabb és kecsesebb mozgású leszel, de olyan bivalyerős önbizalomra tehetsz szert, hogy az élet minden területén merészebben győzheted le a kihívásokat. Még az is lehet, hogy a végén egy Wonder Womannel szemezel majd a tükörben:  Egyre acélosabb testtel izzadsz, táncolsz és bunyózol? Akkor ideje rágyúrni egy kis lazulásra! Keress szuper programokat a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->