Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Évrendező füzet az újévre


Ahhoz, hogy előre tudj haladni, célokat kell kitűznöd és időnként lemérni az eredményességedet. Ebben segít a YearCompass ingyenes, már magyar nyelven is elérhető füzete. Ez egy nemzetközi mozgalom, aminek tagjai lezárják az előző évet, és megtervezik a következőt. Mutatjuk, mire jó és hogyan használd!Te is megfogadtad már, hogy [egy tetszőleges célod helye], és nem lett belőle semmi? Ne aggódj, nem vagy egyedül. Olyannyira nem, hogy a hozzád hasonlók egy csoportjának elege is lett ebből, és úgy döntöttek, segítenek magukon és másokon is azáltal, hogy kitalálnak valamit az újévi fogadalmak helyett, ami működik is. Így született meg a YearCompass mozgalom, és azonos néven maga a füzet is hozzá.

Természetesen a YearCompass nem csak azoknak jó, akik sorra nem teljesítik saját maguknak tett ígéreteiket, hanem azoknak is segít, akik eddig is tudtak felmutatni eredményeket. Hiszen, ezzel a füzettel sokkal könnyebb visszatekinteni az előző évre, és kitűzni célokat a következőre.

A több év tapasztalatából és több ezer közösségi visszajelzésből készített füzet alapvetően két részből áll. Nem nehéz megtippelni, hogy az első rész az előző (vagy még aktuális, éppen véget érő) évről szól, a második fele pedig a következő évről. Bár az anyag kérdések és kiegészítendő mondatok, valamint feladatok sorából áll, fontos tudnod, hogy ez nem egy teszt. Nincs semmire jó vagy rossz válasz, vagy elérendő pontszám. Ezért számít nagyon, hogy a kitöltéshez kijelöld a megfelelő helyet és időt, vagyis azt a 2-3 órát, amit rászánsz, hogy őszinte légy magaddal, és visszatekints, majd előrenézz. Ha kitöltöd ezt a füzetet, csak magad miatt fogod kitölteni, azért, hogy meghatározd honnan hova szeretnél eljutni a következő évben.
 Amennyiben rászánod a kitöltésre a megfelelő időt és energiát, akkor a YearCompass megmutatja, milyen volt valójában az éved azáltal, hogy irányított kérdésekkel végiggondoltatja veled. Segít elengedni és megbocsájtani, amit meg kell, olyan feladatokkal, amik sokkal könnyebbé teszik azt. Rávesz, hogy fogadalmak helyett valódi célokat tűzz ki, amiket meg is tudsz valósítani. Valamint inspirál, hogy olyanra tervezd meg a jövő évet, amilyet tényleg szeretnél magadnak. A kitöltéshez semmi másra nincs szükséged, mint:
- a füzet kinyomtatott változatára;
- egy frankó tollra vagy ceruzára;
- őszinteségre és nyitottságra;
- a mögötted álló év naptárjára;
- és legalább néhány óra zavartalan nyugalomra

Érkezz meg. Kapcsolj be halk zenét. Készíts magadnak egy forró italt. Engedd el az összes elvárásodat, és ha készen állsz, akkor töltsd le, és töltsd ki az ingyenes füzetet!


Ha pedig végeztél a kitöltéssel, és már kimozdulnál, akkor keress ingyenes szórakozási lehetőségeket a FUNDER-en!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->