Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

EZ A 4 JEL ARRA UTAL, HOGY ZSENI VAGY


A zsenik köztünk élnek, és lehet, hogy te is az vagy! Vannak olyan apróságok, amikből gyanakodni kezdhetsz arra, hogy pengeéles elméd van, amit az élet számos területén kamatoztathatsz.  

Ettől még nem leszel Sherlock Holmes, Sheldon vagy Einstein, de a pszichológusok szerint magasabb lehet az IQ-d, mint az emberek többségének!  

Állandó kíváncsiság és nyitottság

Leonardo és Newton elképesztően kíváncsiak voltak. Mindig mindent tudni akartak, és olyan alapigazságokat is megkérdőjeleztek, amelyek mindenki számára nyilvánvalónak tűntek. Ezek a kiváló koponyák a valóság függönye mögé láttak, és ennek a gondolkodásnak köszönhetjük a gravitáció elméletét, a helikopter első légcsavarját vagy a Mona Lisát.

 

A kiemelkedően intelligens emberek nyitottak, és szeretik minél szélesebb látószögben vizsgálni a dolgokat. Gyakran olyan összefüggéseket vesznek észre, amelyek másoknak örökre láthatatlanok maradnak. Leonardo csak ránézett a madarak szárnyára, és máris körvonalazódott benne egy repülő szerkezet terve. Ha volt már hirtelen felindulásból származó, briliáns meglátásod, akkor tudod, miről beszélünk.  

Virrasztás  

Furcsa, mégis igaz: a kutatások szerint a kiugróan okos emberek szeretnek akár hajnalig is ébren lenni, és minél később kelni. Folyamatosan pörög az agyuk, ezért nem tudják nyugodtan álomra hajtani a fejüket, amíg nem tisztáznak magukban minden felmerülő kérdést.Ha ez jellemző rád, akkor lazíts a tempón, és aludj minden nap legalább 8 órát, mert úgy még zseniálisabb gondolataid lesznek!  

Frenetikus humor  

A zsenik világbajnokok a szokatlan és vicces gondolattársítások művészetében. Egy ütős poénhoz ugyanis sokszor egymástól távol eső dolgok összekapcsolására van szükség, ezért a sziporkázó humor, a gondolatok extrém keverési képessége is a magas intelligencia fokmérője.A barátaid már alig várják, hogy lecsapd a feldobott magas labdákat, és eszméletlen beszólásokkal szórakoztasd őket? Akkor lehet, hogy bekerültél a zsenigyanús figurák közé…    

A zsenik a zen problémamegoldás mesterei  

Közlekedési baleset, előrehozott ZH vagy magánéleti gubanc – bármikor beüthet egy váratlan vészhelyzet, amit hirtelen, higgadt fejjel kell megoldani, különben messzire sodródsz a megoldástól.Az emberek többsége azonban túl lobbanékony, és nyomban pánikba esik. A zsenik ilyenkor egyet hátralépnek, aztán tervet kovácsolnak a megoldásra. Lehet, hogy rád még nem jellemző ez a stratégia, de érdemes alkalmazni, mert a zseniknél bevált!    

Zseniális! Most már kiderült, mennyire hasonlítasz egy géniuszra. A szüntelen agyalás helyett keress egy lazulós bulit is olykor a FUNDER programjai között!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->