Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

GASZTRO FESZTEK FEBRUÁRRA


Miskolci Kocsonya Farsang
Miskolc, Belváros
2017-02-17 - 2017-02-19

Igaz kocsonyafesztivál nincs kocsonya nélkül, de a Mickolci Kocsonya Farsang közel sem csak az utóbbiról szól. Kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár vár rátok. Az ingyenes programkínálatban pedig több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program, kiállítások és farsangi felvonulás.Bővebb infó itt
!

Bácskai Hurka- és Kolbászfesztivál
Baja, Petőfi-sziget
2017-02-18

A sok munkával, élcelődéssel és örömmel járó disznóvágást a szervezők Baja főterén igyekeznek közösségi élménnyé varázsolni. Persze az állatokat nem hajtják ki – szerencsére - a város közepére, ugyanakkor a kolbászok és hurkák szinte végtelen mennyiségben készülnek a különféle házi receptúrák szerint. A gasztroversenyeken túl koncertek és népzenei műsorok várnak – természetesen ingyen!Bővebb infó itt!

Palacsinta Fesztivál Kecskeméten
Kecskemét, Főtér
2017-02-18

Kecskemét palacsintaimádói gondoltak egyet, és megszervezték a város első palacsinta fesztiválját, ahol nemcsak a palacsintasütők versenyeznek, hogy ki tudja a legjobbat készíteni, de a palacsintaevők is ringbe szállhatnak, hogy ki tudja a legtöbbet megenni!A színpadon pedig egész nap színvonalas zenés, táncos műsorok szórakoztatják a nem csak palacsintára, de vidám kikapcsolódásra is éhes látogatókat.

Bővebb infó itt!

Kapuvári böllérmáj és gasztronómiai fesztivál
Kapuvár, KSE pálya
2017-02-25

Ugyan a kapuvári böllérmáj feszt kissé szerényebb, de ha ez az egyik kedvenc ételed, nem találsz jobb helyet, ahová mehetnél! Az amatőr versenyzők természetesen főznek és ételkölteményeket készítenek, a látogatók pedig koncerteket, zenés előadásokat és népi koreográfiákat tekinthetnek meg, miközben belekóstolhatnak a kiállítók jobbnál jobb termékeibe. A belépés természetesen ingyenes!
Bővebb infó itt!

Töltött Hold Gasztrovíkend 2017
Budapest, After Work Fridays-Belvárosi Piac (1051 Budapest V. kerület, Hold utca 13.)
2017-02-24 - 2017-02-26

Idén is az ország minden részéről érkeznek a jobbnál jobb éttermek és termelők, és persze a Piac állandó bérlői is meglepetésekkel készülnek. Kísérőprogramok, zene és jó hangulat finom ízek társaságában péntektől egészen vasárnapig. Fűtés lesz, a belépés pedig most is ingyenes!Bővebb infó itt!

És ez még nem minden! A FUNDER-en a gasztrofeszteken túl számos más ingyenes kikapcsolódási lehetőség közül is válogathatsz. Nézz körül közöttük most!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Tetszett, amit olvastál? Ezek is érdekelni fognak!

 
Programkeresőjúl


-->