Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Gólyatábor - HOW TO


Augusztus végén minden fősulin/egyetemen lezajlanak az éves-rendes gólyatáborok, melyek kezdetét a ponthatárok kihirdetése óta már oly sokan várják. Ha te is köztük vagy, és szeretnéd, hogy életed legnagyobb beilleszkedős bulija zökkenőmentes legyen, nem árt odafigyelned néhány aranyszabályra!

Vedd elő a fesztiválos listát!
Ha a nyáron pörögtek a fesztiválok nálad is, akkor nem lesz nehéz összeraknod a gólyatáborra sem a túlélőpakkodat. Készülj fel minden eshetőségre: lehet még kánikula, eshet az eső, és ki tudja, milyen feladatok várnak rád. Éppen ezért legyen nálad a naptej és kalap mellett egy esőkabát is. Ruhát duplán csomagolj, hiszen ha a gólyatábor elég mozgalmas, akkor nem csak téged, de az öltözékedet is erősen amortizálhatja. Nem árt bedobnod a zsákba egy-két sebtapaszt sem, ha netán játék közben megsérülne valaki. És persze ne hagyd otthon a bikinidet vagy fürdőnacidat sem, hátha vár rád még egy nyárvégi csobbanás!Egyél, igyál rendesen, kisfiam!
Minden bizonnyal ezt már mondanunk sem kell, de azért nem árthat az ismétlés: mértékkel igyál! Nem, nem a vízről beszélünk. Viszont, abból fogyassz bőségesen, a legjobb, ha mindig tartasz kéznél egy kis innivalót! A lényeg, hogy a játék és szórakozás hevében se feledkezz meg a hidratálásról, na és persze a normális kajákról az elhasznált energia pótlásáról sem. Elvégre szükséged lesz rá, ha élvezni akarod a napokig tartó pörgést, nem igaz?

Ne lépd át a holtpontot!
És ha már a pörgésnél tartunk. Oké, hogy a gólyatáborok leginkább a bulizásról szólnak, de azért gondolj a holnapra is! Néha tarts egy kis szünetet, és aludj egy nagyot, mert a holtponton túl nem sok jó vár rád. Arról nem is beszélve, hogy a frissességre nagy szükséged lesz, ha nem akarsz szenvedni már a szorgalmi időszak elején, és elveszíteni a fonalat a többnapos ereszdelahajam ismerkedés első megmérettetései után.Csúcsra járatott partik
Az esti bulikhoz jól jöhet néhány partikellék is, melyekkel garantáltan belophatod magad jövőbeli csoporttársaid szívébe. Keresd elő a fluoreszkáló és világító cuccaidat, jöhetnek az állatmaszkok és parókák is, és minden adott lesz, hogy életed valószínűleg legjobb éveinek első fotója elkészülhessen. Elő azzal a házibulis dobozzal, kezdheted is a csomagolást!Mi az? Mindenki gondolt rá, de végül senkinél sincs.
Tudod a választ? Legyél te az egyik olyan jófej, aki ellátja az évfolyamot fogkrémmel és tusfürdővel. Biztos lehetsz benne, hogy a csapat felénél ezek az apróságok véletlenül maradtak csak otthon, és szánd meg őket némi felfrissüléssel az egész éjszakás bulizás után. Ki tudja, mikor lesz szükséged egy-két jegyzetre év közben… Szerezz pár adóst barátot!

Ha még van pár napod indulásig, és szívesen hangolódnál a táborra egy jó kis bulival, ami ráadásul egy filléredbe sem kerül, akkor csekkold a FUNDEREN a legújabb ingyenes programokat, és csapj egy fergeteges 0. napot!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->