Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

HOGYAN LESZ BULI A BEVÁSÁRLÁS?


Szervezett, átgondolt bevásárlólista és minden részletre kiterjedő vásárlási terv: ezek az eredményes, mégis laza bevásárlás alapjai. És még ennél is ügyesebb vagy, ha minden korábbinál hatékonyabban aknázod ki a bevásárlókocsiban rejlő lehetőségeket, a bevásárlólistát pedig egy könnyebben elérhető, felhőalapú fájltárolóban osztod meg, hogy a lakótársaid is lássák és alakíthassák. A lista minden vásárlás alfája és omegája
Neked is a tömeg, a pultok előtti idegesítő várakozás és a totális káosz jut eszedbe a vásárlásról? Van egy jó hírünk: simán stresszmentessé teheted, ha betartasz néhány egyszerű trükköt. Például akkor, ha írsz egy szuper bevásárlólistát, amit a helyszínen már csak pipálgatnod kell. Másoknak viszont a papírra írt bevásárlólista már retrónak számít: bármikor elhagyhatod, ami azért elég nagy para egy hétvégi bevásárlás előtt. Mindjárt más a helyzet, ha a listád egy Google-doksi, vagy bármilyen felhőalapú fájl, ami csak akkor vész el, ha összeomlik a világ összes netes hálózata. Ezek azért is jók, mert vásárlás közben a szobatársaid, a haverok vagy a családod tagjai is látják, ha valamit pipálsz a listán, és akár élőben is bővíteni tudják azt, ha esetleg SOS szükségük lenne még valamire. Az átlátható bevásárlókocsi felpörgeti a folyamatot

A rendezett lista után a rutinosabbak a bevásárlókocsit tekintik a hatékony vásárlás második legnagyobb fegyverének: minél praktikusabb és rendezettebb, annál jobban látod, mit kell még megvenned. A külön zacskókba tett zöldségek, a fagyasztott ételek és a tejtermékek különválasztása a bevásárlókocsiban a top módszered lesz, ha vizuális típus vagy.

https://media1.giphy.com/media/fAhOtxIzrTxyE/giphy.gif

Apró vásárlások helyett jelölj ki egy shoppingnapot
Gyakran bevillan, hogy szükséged van három kiflire, egy sütire vagy egy borotvahabra?

Ilyenkor nincs megállás, tutira berobbansz a legelső boltba, és szórod a pénzt, mintha nem lenne holnap. A hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás azért gáz, mert így a kelleténél többször vállalsz be olyan költségeket, amik tutira nem szerepeltek a havi büdzsédben.

Jobban jársz, ha választasz egy napot, és mindig a hétnek erre a szakaszára időzíted a nagyobb bevásárlásokat, amikor egyszerre megveszel minden fontos dolgot.

Bónusz tipp:
A profik már eleve elkerülik az nyomasztó tömeget, ezért inkább a kora reggeli órákban vagy este vásárolnak, mert ilyenkor viszonylag kevesen vállalkoznak ilyen akciókra. 

Elvitte a pénzt a nagybevásárlás? Nem kell megijedni, keress egy ingyenes bulit a FUNDEREN! 

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->