Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

ÍGY LÉGY GASZTROBLOGGER!


Szereted a hasad, az óvodában fakanál volt a jeled, és ki sem lehet téged robbantani a konyhából? Akkor ideje, hogy egy menő YouTube-csatornán kamatoztasd a tehetséged, és keress egy kis pénzt a főzőtudományoddal! Mutatjuk, mi kell ahhoz, hogy bekerülj a gasztrobloggerek köreibe!  

Mélyülj el a modern étkezési kultúrában

Indításnak parádés, ha tisztában vagy a trendekkel, és lézer pontossággal tudod megkülönböztetni egymástól a 21. századi étrendeket. Mert ha esetleg kevered a vegetáriánust a vegánnal, a paleót a metabolikussal, akkor senki sem fogja komolyan venni a blogodat, szakértő helyett sarlatánnak tekintenek majd, és rövidesen bezárhatod a boltot. A legnagyobb gasztrobloggerek magabiztosan dobálóznak a szakkifejezésekkel, receptekkel, megközelítésekkel – és csak akkor csatlakozhatsz ehhez az illusztris társasághoz, ha a te fejedben is pontosak ezek az ismeretek.Az étkezési kultúra napi szinten fejlődik, így aztán nem lehet világverő blogod, ha képtelen vagy tartani az iramot a friss impulzusokkal, a legújabb konyhai fortélyokkal!

  Ne akarj mindenhez érteni!

Mert aki ezt hirdeti (és legfőképpen elhiszi magáról), az elvész a bőség zavarában, és szédülten csapong a különböző gasztroirányzatok és témák közül. Ebben a kulináris kamikáze repülésben pedig nem szakértőnek, hanem kamu okoskodónak tűnsz majd, ami villámgyorsan szétgyilkolja a gasztroblogger karriered. Így mindenki menekülni fog az oldaladról.Van erre egy egész éleslátó mondás: a szakértő az, aki a világ egy szűk szegmenséről egyre kevesebbet tud.  Azaz koncentrálj inkább a zavarba ejtően sokrétű gasztroblogger irányvonalak közül egy számodra színes és érdekes területére, és légy annak a szakértője!  

Találj top témákat és tesztelj!

Egy bloggernek mindig tájékozottnak kell lennie ahhoz, hogy az írásaival lenyűgözze az olvasóit, és megállíthatatlanul magával ragadja őket a témája.Ehhez bizony napi szinten up-to-datenek kell lenni, és nemcsak ki kell művelned magad néhány gasztrotémában, de a tudásodat cikkekké kell átlényegítened a blogon. Az egyik nap dobj be egy vagány véleménylavinát a modern táplálkozási trendekről vagy robbants gasztro-atombombát, és írj egy ütős étteremkritikát! Másnap mozdulj rá a popcult receptekre vagy a virtuális főzési naplód bemutatására.Ha jól csinálod, akkor ezekkel a szösszenetekkel eléred a célcsoportod ingerküszöbét, elolvassák az írásaidat, és a magasabb rezgésszinten pörgők bizony reagálni is fognak. Van egy jó hírünk: ennek a tartalmi kísérletezésnek lesz mérhető végeredménye, és eszement gyorsasággal kiderül majd, melyik téma vonzza úgy az olvasóidat, mint vasorrú bábát a mágneses vihar.

  Egyre jobban körvonalazódnak benned az ötletek ahhoz, hogy gondolatébresztő gasztrobloggerré képezd magad? Figyelj, tanulj és írj, ám a nagy pörgés mellett ne feledkezz meg a legmenőbb bulikról a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->