Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Így lesz elnök a reggeled


Partyból közvetlenül a munkahelyre? Ami eddig kockázatos vállalás volt, és azzal fenyegetett, hogy az egész napi teljesítményedet aláássa, ma már veszélytelen szórakozás lehet, a legújabb party-trendeknek köszönhetően.

A hajnali bulik ma már nem csak a levezető afterezésről szólhatnak. Havonta legalább egyszer Budapesten is szerveznek olyan partyt, ami bár reggel 6-kor kezdődik, nem az éjszakából hazafelé tartókat várja elsősorban, hanem azokat, akik a napi teendőjük előtt buliznának egyet.

A Pesthajnal partysorozat szervezői szerint teljesen más teljesítményt nyújthatsz a munkában vagy az ősszel újra élesedő tanórákon, ha egy kora reggeli buliból érkezel, és előtte kipihented magad. Tápláló reggeliről a szervezők gondoskodnak, az asztalra friss croissant, forró kávé és más fincsiség is kerül.

A koránkelés forradalma nem a partyzásból jön, inkább a megszállott sportolók világából: először a bringások között vált népszerűvé a hajnali tekerés. Itthon is van már ilyen mozgalom: a Coffee Ride-on azokat a bringásokat várják, akik a napkeltét már a kerékpár nyergéből szeretnék élvezni. A Coffee Ride-okat hetente 2-3 alkalommal szervezik meg, a 15-25 km-es túrák általában reggel 6 körül indulnak, így a közös tekerést követően minden résztvevő 8-9 körül rendben meg is érkezhet a dolgára. És a hajnali aktivitás divatja itt sem áll meg, hiszen egyre több jóga és a tai-chi közösség szerveződik kora reggeli időpontokra.

Így lesz a hajnali kelés menő trend, amire éppúgy rá lehet kattanni, mint az éjszakai partyzásra vagy a reggeli kávédöntögetésre, csak még egészséges is. Ez pedig különösen jó megfejtés lesz akkor, amikor szeptembertől beindul a szorgalmi időszak a főiskolákon, egyetemeken. Mi előre szóltunk, mi lesz az őszi reggeli menőség.

Jó reggelt, jó partyzást!

Ha a hajnali tekerés érdekel, akkor irány a Coffee Ride Facebook oldala!

Ha szeretnél valamelyik reggel munka vagy iskola előtt táncolni egyet, akkor a Pesthajnal oldalát ajánljuk.

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Tetszett, amit olvastál? Ezek is érdekelni fognak!

 
Programkeresőjún


-->