Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

ÍGY TARTSD BE AZ ÚJÉVI FOGADALMAD!


Új év, új remények. Biztosan van pár újévi fogadalmad, de vajon meddig tudod ezeket betartani? Gondolkodj fokozatosságban, apró lépések sorozatában. Tervezz előre, inspiráld magad! Szánj időt a változásra, és 2019 az életed egyik legjobb éve lehet!

Reális célokban gondolkodj
Csak olyan célt tűzz ki, amit tényleg meg tudsz valósítani. Ne álmodozz teljesíthetetlen dolgokról, mert nem tudsz egyik napról a másikra leadni 10 kilót, és két nap tanulás után sem leszel profi semmiből. Lődd be a célokat reálisan, és máris megvalósíthatóbbá válnak!Ne aprózd el magad! Felesleges 4-5 fogadalmat tenni, egyet is épp elég lesz betartanod.

Haladj lépésekben!
December végén sokan eldöntik, hogy 2019-ben majd hetente háromszor lejárnak a konditerembe. Az elhatározás szuper, ám a legtöbb hasonló fogadalomnak pár hét intenzív edzés után vége lesz. Mi ennek az oka? Hogy hajlamosak vagyunk túl gyorsan várni az eredményt, és ha ez elmarad, elkeseredünk és feladjuk. Építsük fel a fogadalom teljesítéséhez vezető lépéseket, és nem ér majd minket csalódás.Légy türelmes, és inspiráld magad a változásra!
A jó dolgokhoz tényleg idő kell, és ez hatványozottan igaz egy mindent megváltoztató újévi fogadalom esetén. Mégis megéri várni, mert egy kis türelemmel egész életedre pozitív hatással lehet a kitűzött cél teljesítése. A szokásaink megváltoztatása egy hosszú és nehéz folyamat, ezért közben többször megkísérthet a gondolat, hogy jobb lenne feladni. Éppen ezért fontos, hogy megtaláld, mi vagy ki ad neked kellő motivációt és inspirációt, majd tarts ki a végsőkig!

Legyen az egyik fogadalmad, hogy 2019-ben rátalálsz azokra a dolgokra, amik igazán kikapcsolnak és feltöltenek! Ehhez találsz bőséges programkínálatot a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->