Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

ÍGY ÚSZHATOD MEG AZ ŐSZI MEGFÁZÁST


Idén igazán kegyes hozzánk az időjárás, de biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb a hideg megérkezik. Kérdés, hogy neked ez az influenzaszezont jelenti-e majd, vagy egyszerűen csak a telet? Ha az ünnepeket inkább ajándékvásárlással és szeretteiddel töltenéd, mint a betegágyban, akkor ezt kell tenned.
Sapka-sál, de leginkább rétegesen!
Könnyű a csalóka késő őszi napsütés áldozatává válni, de te légy inkább okos, és öltözködj rétegesen - ki tudja mikor lep majd meg egy esti, vagy kora reggeli hidegfront!

Kézmosás-kézmosás-kézmosás!
Tévedés azt hinni, hogy a hidegtől leszel beteg: valójában a hideg az ellenállóképességedet gyengíti le, de aztán a vírusok vagy bacillusok áldozatává válsz - nem a hidegé. Ezért ne csak akkor moss kezet, ha hazaérsz, de suliban és munkahelyen is gyakran. Alapdolog, de működik.Bicaj mehet, futás csak módjával!
A rendszeres mozgás segít megőrizni az erős immunitást, ezért ilyenkor sokan edzőtermet választják - és egyúttal a többiek vírusait. Te maradj inkább kinn: ha bicajjal jársz, egy réteggel kevesebb is elég lehet, mint gyalog, de a térd, könyök ne fázzon meg! Futni csak óvatosan: az ízületek sérülékenyebbek a hidegben.Meleget belülről!
Nem feltétlenül a pálinkára és társaira gondoltunk… Arra gondolj, hogy egy jó tea, vagy egy forró leves már a párájával átmelegíti arcüregedet, így nem csak jól laksz, de hője is ott fejti ki hatását, ahol a kórokozók is megtelepednének. Űzd ki őket azzal, hogy sok meleg folyadékot fogyasztasz!C-vitamin
Reméljük, Szent-Györgyi Albert szülőhazájában ezt nem kell sokat ragozni! Használd!Még egy előnye van a jó egészségnek: egyetlen téli programról sem kell lemondanod, amit kinézel a FUNDER-en! Böngészd át a kínálatot az időjárástól függetlenül!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőaug


-->