Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

ÍGY ÚSZHATOD MEG OLCSÓBBAN A NYARALÁST


Bárhová mész, a nyaralás sosem a legolcsóbb formája a pihenésnek. Utazás, szállás, étkezés, programok, szórakozás, stb… Ha mindent számításba veszel, hamar arra juthatsz, hogy ezt nem engedheted meg magadnak. Viszont ha okosan csinálod, akkor pár trükkel és módszerrel akár meg is felezheted a költségeket. Mutatjuk hogyan!

FILLÉRES REPÜLŐJEGY


A legkönnyebb az utazás költségein spórolni, hiszen manapság erre már több lehetőséged is van. Az egyik ilyen a repülővel elérhető úticélok esetében a fapados járatok választása. Fontos tudnod, hogy ezeket nem azért hívják fapadosnak, mert kényelmetlenek, vagy esetleg kevésbé biztonságosak. A gyakran szinte hihetetlen kedvező jegyárakat úgy érik el ezek a cégek, hogy nagy sűrűséggel és magas kihasználtsággal működtetik járataikat. Ezenfelül valahol magától értetődően minden extra szolgáltatást megszüntettek, vagy csak felárért elérhetők. De hát te az úticélodhoz akarsz eljutni, nem pedig a repülőn nyaralni! A jegykeresést bátran kezdd a www.fapados.hu oldalon!

TELEKOCSI


Az utazás költségeit belföldön telekocsival tudod lejjebb szorítani. A telekocsi lényege röviden, hogy valaki például Budapestről Kecskemétre indul, de csak egyedül utazik, viszont szeretne kevesebbet fizetni az üzemanyagért. Ekkor felregisztrálja az útját egy telekocsi-szolgáltatóhoz, aki biztosítja a felületet, hogy megbízható útitársakat találjon, akik beszállnak a benzinköltségbe. Hazánk legismertebb és legbiztonságosabb telekocsi-szolgáltatása a www.oszkar.com.

AIRBNB 

Az Airbnb közösségi megosztáson alapuló modelljével hasonlít a telekocsihoz. Csak itt nem egy ülést osztanak meg az emberek egymással, hanem lakásukat, nyaralójukat, vagy házukat. Mivel itt rendkívül sokféle rövidtávra bérbeadó ingatlant találsz, előfordulhat, hogy a tulajdonos is az épületben lesz a bérlés ideje alatt, de olyan is, hogy az országot is elhagyja, mert például ő is nyaralni megy. Természetesen a szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy sokkal olcsóbban tudsz szállást találni vele, mint a hotelekben és motelekben. Az alkalmazás és a regisztráció egyaránt ingyenes, így bátran nézz körül a szállások között a www.airbnb.hu oldalon!


LAST MINUTE AJÁNLATOK

A last minute ajánlatok lényege nagyjából az, hogy „Nem tudtuk teljes áron eladni, de már megszerveztük, szóval most olcsóbban odaadjuk neked...”. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen a nyaralás kereslete és kínálata rendkívül gyorsan változik, és az utazási irodáknak jobban megéri költségáron, vagy akár azon alul is eladni a szabadon maradt helyeket az utolsó pillanatokban. Az egyetlen hátránya a last minute ajánlatoknak, hogy az indulási időpont általában nagyon közel van, így nehéz vele előre tervezni. De ha szeretsz spontán lenni, akkor a last-minute.invia.hu egy jó kiindulópont.

KUPONOK

Csodák nincsenek, ezért nem meglepő, hogy a kuponos oldalakon található utazási ajánlatok is hasonlóak a last minute ajánlatokhoz. Ez esetben azonban arról van szó, hogy a kuponos kedvezmények okozta költségek ellenére jobban megéri nekik így értékesíteni az utazást, mint hagyományos módon, hiszen így sokkal valószínűbb, hogy betelnek a helyek a hatalmas kedvezmények miatt. Ám az is észrevehető, hogy ezekre az oldalakra is felkerül jó néhány last minute ajánlat, főképp távolabbi úticélok esetében. A pontos feltételeket és részletek mindig olvasd el, mielőtt egy ilyen utazást választasz! A nézelődést pedig kezdheted Magyarország legnépszerűbb kuponos oldalán, ami a www.bonuszbrigad.hu.   Ha pedig kinyaraltad magadat, de még tovább akarsz pörögni, akkor nézz körül ingyenes programjaink között a FUNDER-en!  
          

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->