Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Ingyen játékkonzol az ünnepekre


A modern, drága és online játékra fókuszáló konzolok terjedésével már-már szinte eltűnőben vannak a lokálisan játszható, többszemélyes játékok. Ez igazán szomorú, hiszen a baráti és családi összejövetelek, valamint házibulik egyik remek kiegészítői voltak. Szerencsére azonban ez másokat is zavart, és AirConsole néven megszületett egy ingyenes, több játékot magába foglaló, böngészőből futtatható játékkonzol.

Bekapcsolod, és működik

A böngésződ a konzolod, az okostelefonod a kontrollered. Nagyjából így lehetne röviden jellemezni az ingyenes AirConsole-t.

Beüzemelése nagyon egyszerű. Csak menj fel a www.airconsole.com weboldalra az asztali géped vagy laptopod böngészője, tableted vagy androidos TV-d segítségével, és nyomd meg a start gombot. Ezután nyisd meg az oldalt a telefonodról is, majd görgess egy kicsit lejjebb és üsd be a kódot, ami az előbb megjelent a másik eszközödön. Így tudod párosítani a konzolhoz az irányítót, tehát a telefonodat.

Opcionálisan letöltheted telefonodra a szintén ingyenes alkalmazást is, amivel még egyszerűbben tudsz csatlakozni a konzolhoz, valamint az irányítás is kicsit gördülékenyebb és precízebb lehet vele.

A társaid pontosan ugyanígy tudnak beszállni a játékba, annyi különbséggel, hogy nekik már csak ugyanezt a kódot kell beütni a telefonjaikon.

Rengeteg játék, akár 16 fő

A csatlakozás után nincs más dolgod, mint játékot választani. Szó szerint van itt minden, az egyedül játszható alkotásoktól kezdve egészen a 16 fős multiplayer megmérettetésekig. Persze, azért játékok zöme maximum négy- vagy nyolcfős. 

A kínálat színességét mutatja, hogy az egyszerű kártyajátékoktól kezdve, mint a Cards Against Humanity vagy a Texas Hold'Em, a bonyolultabb körökre osztott stratégiai játékokig szinte mindent megtalálsz. A felhozatal legtöbb darabja ismerős lehet azonban, ha korábban sokat játszottál telefonos vagy arcade játékokkal. A fejlesztők leginkább ezekből a klasszikusokból merítettek ötleteket.

Ez azonban mit sem vesz el az élményből! Külön jópont a szoftvernek (az ingyenességén túl), hogy grafikailag is teljesen elfogadhatók a játékok. Azt nyújtják, amit napjainkban a böngészős megoldásoktól elvárhatunk.

Tehát, ha legközelebb átjönnek a haverok, csak irány a www.airconsole.com, és már indulhat is az egymás elleni versenyzés!   Ha pedig úgy érzitek, elég volt a szobából és a képernyőkből, akkor szórakozzatok tovább az ingyenes programokon, amiből bőven találtok országszerte a FUNDER-en!              

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->