Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

IZGALMAS ADVENTI PROGRAMOK ORSZÁGSZERTE


Mára a karácsonyi készülődés és hangolódás szerves részeivé váltak a nagyobb városokban megrendezett adventi vásárok. Ezekre már csak a látványért és a hangulatért is érdemes kilátogatni, de még inkább az ingyenes programok miatt. Ezért összegyűjtöttük neked országszerte a legizgalmasabbnak ígérkező adventi rendezvényeket.
BUDAPESTI ADVENTI- ÉS KARÁCSONYI VÁSÁR

A Vörösmarty téri adventi vásár sok-sok éve hagyománynak számít a fővárosban. Sikerét remekül tükrözi, hogy Európa 10 legszebb vására között jegyzik. A rendezvény különlegessége, hogy minden alkalommal szakmai zsűri választja ki azokat a magas minőségű termékeket, amelyeket bemutathatnak és árusíthatnak a kiállítók. A vásár ideje alatt több, mint 160 ingyenes program vár rád, köztük rendkívül sok színpadi koncerttel. 
 
Budapesten egyébként egy másik remek adventi ünnepi rendezvény is vár a Bazilikánál. Sőt, a Városháza parkban sem marad el a Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár.

FEHÉRVÁRI ADVENT

A szállingózó hó, a kürtőskalács és a forralt bort illata nem csak a helyieket, de más települések lakóit is kicsalogatja az ünnepi pompában tündöklő Fő utcára Székesfehérváron, ahol az Advent igazi közösségi ünnep. A karácsonyi hangulat mellé pedig ingyenes koncertek is dukálnak. A fellépők között lesz a Petruska, Malek Andrea és a Jazzreal, Odett, Janicsák Veca és még sokan mások.
IX. GYULAI MÉZ- ÉS MÉZESKALÁCS-FESZTIVÁL

Nem kifejezetten adventi vásár, de annál inkább remek lehetőség a kikapcsolódásra a kilencedik ingyenes Gyulai Méz- ás Mézeskalács-fesztivál. A december 9-ével kezdődő hétvégén a szervezők városszerte több helyszínen csábítanak mézédes élvezetekre. A mézfajták, mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatója, kóstolása és vására mellé természetesen hangulatos műsorok és előadások is társulnak.
Ez persze közel sem minden, hiszen az ország számos városában várnak rád hasonló adventi vásárok és ingyenes programok. Alább kiemeltük a legjobbakat.

Vác – Adventi Vásár
Soproni Advent
Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár
Veszprém – Illatos Advent
Szolnok – Adventi Falu
Hévíz - Advent
Kecskeméti Téli Fesztivál
Szentendre – Adventtől Vízkeresztig
Egri Advent
Ceglédi Advent
Kaposvári Advent – Karácsonyi Ünnepi Hetek
Keszthely - Advent
Győri Advent – Téli Fesztivál
Balatonalmádi Adventi Vásár  

   

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->