Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

KAPCSOLJ KI OTTHON, INGYEN!


Sokszor előfordul, hogy jól jönne valami program, de nincs rá kereted? Ilyenkor az egyik megoldás, hogy válogatsz a FUNDER ingyenes programjai közül. Egy másik lehetőség, hogy otthon kapcsolódsz ki. Gyakran elfelejtjük, mennyi jó dolgot csinálhatunk a lakásban is, ezért most erre adunk ötleteket!

1. Társasjátékok. Csak hívd át pár barátod, porold le az Activity-t vagy a Ki nevet a végén-t, és máris garantált az egész estés szórakozás. Ha pedig hosszútávon gondolkodsz, akkor érdemes lehet beszerezned egyet a modern idők legjobb társasjátékaiból is.2. Videojátékok. Ha már van konzolod, akkor egyszerű a helyzet, hiszen csak le kell vágódnod a kanapéra, és már is indulhat kaland a virtuális valóságban. Viszont, ha nincs, akkor sem kell lemondanod róla, hiszen online is számos ingyenes játékot játszhatsz. Nézz körül például a Steamen!

3. Vacsoracsata. Hívd át egy-két ismerősöd, elő a receptkönyvekkel, és rendezzétek meg a házi rangadót főzésben! De persze egyedül is nekiállhatsz a főzőcskézésnek, ha örömödet leled benne.

4. Meditálás. Ez egyébként is egy olyan szokás, amit érdemes beépítened a hétköznapjaidba, de ha épp csak otthon kapcsolnál ki, egy-egy hosszabb meditálást is nyugodtan beiktathatsz. A Calm.com-on rengeteg ingyenes programot találsz hozzá.

5. Olvasás. Őszintén, mikor volt utoljára, hogy egy ültő helyedben kiolvastál egy regényt? Ha otthon vagy, mi sem kézenfekvőbb, mint levenni a polcról egy könyvet, kényelembe helyezni magad, és addig olvasni amíg meg nem unod.6. Virágültetés. Ha szereted a növényeket, virágok ültetésével is rengeteg időt elüthetsz, ráadásul az alapanyagok sem drágák. Sőt, még külön jó érzéssel tölt majd el, amikor kihajtanak az elültetett magok vagy hagymák.

7. Lifehack-tanulás. Tudtad, hogy többféleképpen is lehet cipőfűzőt kötni? Az internet tele van ún. lifehack videókkal, amelyekből rengeteg hétköznapi apró trükköt, okosságot tanulhatsz meg.

8. Nyelvtanulás. Csak töltsd le a telefonodra a Duolingo nevű ingyenes alkalmazást, és máris indulhat a soha véget nem érő nyelvóra.

9. Edzés. Lehet, hogyha otthon lógatod a lábad, nem az edzés az első dolog, ami eszedbe jut. Viszont kétségtelen, hogyha ráveszed magad bármelyik ingyenes, online edzésterv végig csinálására, az eredmények nem maradnak el.

10. Papírrepülő házibajnokság. Vagy akármilyen bolondos ötlet, amivel el tudod ütni az időt lakásban egyedül vagy akár a barátaiddal. Indulhat a párnacsata?11. Rajzolás (vagy festés). Ha érzed magadban a művészi ihletet, akkor ragadj papírt és ceruzát, és kezdj el rajzolni. 

12. Írás. Végül, de nem utolsó sorban az írás is egy remek kikapcsolódás, ami ráadásul minden esetben ahhoz vezet, hogy mélyebben elmerülsz gondolataidban. Kezdj el naplót írni, vagy ha van egy jó sztori ötleted, akkor kezdj bele bátran egy novellába vagy akár regénybe. Ne félj, ha nem akarod, nem kell megmutatnod senkinek.

Ha pedig úgy érzed, mégis inkább a szabadban kapcsolnál ki, akkor válogass az ingyenes programok között a FUNDEREN!      

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->