Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

KERESS PÉNZT AZ EGYETEM MELLETT!


Az albérletárak az egekbe emelkedtek, és az élet mindig drága egy nagyvárosban. Azonban minden könnyebbé válik, ha kimódolod hogyan szerezz egy kis pénzt az egyetem mellett.Saját YouTube-csatorna
Igazi profi vagy valamiben, és másoknak is szívesen megmutatnád a tudásod a világ legnagyobb videómegosztó oldalán? A YouTube egy valóságos kincsesbánya, hiszen a Facebook mellett ez a site bonyolítja le a legnagyobb forgalmat a neten. Itt érdemes beindítani a saját videócsatornádat, mert ha tényleg klassz a témád, akkor rengetegen néznek majd, és egy jó követőtáborral már pénzt is kereshetsz. Ma már itthon is vannak olyan youtuberek, akik kifejezetten ebből élnek, pl. Dancsó Péter, Szirmai Gergő vagy Viszkok Fruzsina. A csatorna kialakítása egyszerű, de vágj bele mielőbb, mert lehet, hogy te leszel a következő nagy travel- vagy videójáték-influencer!

A legjobb részmunkaidős melók és a nagy domain név-biznisz
A legtöbb cégnél óriási kihívás manapság a munkaerőhiány, ezért diákként szuper esélyekkel indulsz a munkaerőpiacon. Egyetem mellett persze nagyon nehéz összeegyeztetni egy működőképes időbeosztást a munkahelyen, ezért érdemes kiderítened, hogy a te sulid kínál-e munkabarát, úgynevezett duális képzést. Ha nem, akkor némi esti melót kell vállalnod, de ezzel akár az albi árát is megkeresheted. Ráadásul bedolgozhatod magad egy menő multihoz, az egyetem után komoly állást kaphatsz az adott vállalatnál.


A részmunkaidős meló persze lehet gyermekmegőrzés, kutyasétáltatás, de valami ezeknél komolyabb kihívás is, például korrepetálás, nyelvtanítás, adminisztrációs feladat, alkalmi fordítás vagy adatkezelés. Nézz körül a részmunkaidős feladatokat kínáló Facebook-csoportokban, az interneten, hogy megtaláld a leginkább neked való munkát.

Meglehetősen élelmes húzás, ha a lehető legkevesebb energia befektetésével keresel pénzt a domain név bizniszben. Furán hangzik, de láttunk már olyat, aki így jutott szemmel látható összegekhez. A lényege, hogy találj ki egy korábban sosem hallott, jól hangzó angol domain nevet, ami komoly érdeklődésre tarthat számot a vállalkozóknál és a cégeknél.


Regisztráld az egyik nagy domain név-bróker oldalán (Sedo, Afternic), és innentől már csak türelemre lesz szükséged, hogy felbukkanjon egy komolyabb érdeklődő, aki lecsap rá, és eladhatod neki a domain nevet. Lehet, hogy csak 10-20-30 dollárt fizetnek egy átlagos domainért, de ha előrukkolsz valami igazán ütős verzióval, akkor több tízezer dollárt (!) is kaphatsz érte.

Persze az élet nemcsak tanulásból és munkából áll. Néha tarts egy kis szünetet, és keress egy menő bulit a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->