Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

KREATÍV TÁROLÁSI PRAKTIKÁK


Manapság minden célra lehet valamilyen speciális eszközt kapni, és nincs ez másképp a tárolás esetében sem. Ezért hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egy kis kreativitással mennyi felesleges plusz költségtől szabadulhatnánk meg. Pénztárcabarát tárolási ötleteink következnek.Számold fel a konyhai káoszt! 
Nálad is kaotikus összevisszaságban sorakoznak a konyhaszekrény polcain a kekszek, konzervek, fűszerek, tészták, hogy a sütési alapanyagokról már ne is beszéljünk? Mutatunk pár olyan dekoratív és praktikus ötletet, amelyekkel simán felszámolhatod a káoszt!

Készíts kreatív késtartót szívószálakból! Csupán egy közepes méretű doboz és néhány szívószál kell ahhoz, hogy olyan késtartód legyen, melynek láttán a barátaid az állukat keresik majd. Erre a célra tökéletes egy régi és viszonylag nagy, fémből készült teásdoboz. Rakj bele szívószálakat egészen addig, míg stabilan nem tartják a késeket.De a fém dobozokat másra is felhasználhatod. Tarts benne kekszet, és soha többet nem kell száraz, betonkemény édességeket enned! Anyukádnál tuti akad néhány színes fémdoboz, amit elkunyizhatsz. Praktikus és dizájnos, ráadásul saját készítésű kekszekkel megpakolva ajándéknak sem utolsó!

Törölközők mindenhol?
Törölközők borítják be a fürdőszobádat? Ne hagyd, hogy a vendégeid kutyául érezzék magukat emiatt! Szerezz egy régi kötelet, készíts belőle lasszó alakzatot! Rögzítsd a falra, és máris kész a menő törölközőtartó!Hálószobai fortélyok: tértágító ágy és a lelógó lámpák
Próbálj ki a hagyományos lámpák helyett lelógó lámpákat, amiknek a műanyagkeretét fillérekért megveheted a dekor üzletekben. Az álló- és asztali lámpák rengeteg helyet foglalnak el a hálóban, ezért sokkal praktikusabb, ha a lámpád a mennyezetről – vagy akár egy fali fogasról – lóg.Hiszed vagy sem, a hálószobai ágyad is segíthet a tárolásban, a tértágítás művészetében. Ha olyan ágyad van, ami alá befér egy-két doboz, akkor máris nyert ügyed van! Ide aztán minden lomot benyomhatsz, nem fogja rontani az összképet. Használd fel a cipősdobozokat, és hozz össze egy szuper ágy alatti tárolót!

A nagy rendszerezés után fújd ki magad egy szuper ingyenes bulin! Láttad már a frissen felpakolt progikat a FUNDEREN?

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőaug


-->