Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

KULTSOROZATOK VS. EGYETEMI ÉLET


Ha az egyetemi életed főbb fordulatai egy manapság futó sorozat sztorijára hajaznak, akkor a következő cikk neked kötelező olvasmány!

Finom stratégia: Offred tippje
A szolgálólány meséjének hősnője, Offred nemcsak sodródik az eseményekkel, hanem agyalni kezd azon, hogyan vegye fel a küzdelmet a rendszerrel.Néha úgy érzed a suliban, mintha te is egy durva diktatúrában élnél? Mélyülj el jobban az adott tantárgyban! Így okosabb hozzászólásokkal bombázhatod a keménykedő tanárt, ami remélhetőleg végül egy 5-öshoz vezet!

Szövetkezz! – Daenerys tanítása
Olyan jóban vagy a lakótársaiddal, mint Daenerys sárkányai a Mások nevű jégzombikkal?A Sárkányok Királynője eleinte mindenki ellen lázadt, de később szívesen szövetkezett másokkal. Kerülj közelebb a lakótársaidhoz! Egyezzetek meg a közös játékszabályokban (pl. ki viszi le a szemetet, mikor buliztok otthon), és pár hét múlva akár a legjobb barátok is lehettek.

Légy tudatosabb. Nem vagy Takeshi Kovacs!
A nagy hajtás rövid távon szuper eredményeket hozhat a vizsgaidőszakban, de kikészít, ha folyamatosan a fizikai tűrőképességed határait feszegeted. Ráadásul Te nem kapsz egy új testet, mint Takeshi!Inkább oszd be az energiáidat, készülj előre a zéhákra és a vizsgákra, akkor nem kell éjjel-nappal a szakirodalom fölött izzadnod!

Megtaláltad a menő sorozatok és a tanulás közötti egyensúlyt? Akkor keress egy szuper bulit a FUNDEREN, és lazulj egy kicsit!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->