Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Lélegzetelállító fotósorozat Budapestről


A kirándulás és a felfedezés az élet ingyen ajándékai. De mi van akkor, ha a különleges helyek bejárása szenvedéllyé válik, és még egy fényképezőgép is van nálunk? Ehhez a hobbihoz ad hajmeresztő ötleteket Tamás, aki egy magyar urbanista fotósként néha az életét is kockára teszi, hogy a legjobb képpel adhassa vissza az élményt. A képek magukért beszélnek, és ha végignézed, garantáltan te is kedvet kapsz csavarogni

„Immár 6 éve járom Budapest legikonikusabb épületeit, kilátóit, látványosságait és mindent, ami csak lehetséges, hogy a legtökéletesebb képeket készíthessem el a szülővárosomról. Ez egy igazi szerelem és szenvedély! Néha még az életemet is kockára teszem azért, hogy a megismételhetetlen fényviszonyokban és hihetetlen magasságokban tudjam lefényképezni ezt a gyönyörű várost. Ezt azért teszem, hogy mindenkinek megmutathassam, valójában milyen szép Budapest.
Eredetileg mozdonyvezető vagyok, de az igazi szenvedélyem a fotózás. Ezzel szeretném kifejezni és megmutatni a világnak, hogy milyen büszke vagyok arra a helyre, ahol élek.” – mondja Tamás Rizsavi, a lélegzetelállító fotók készítője.


Ahogy a fotózáshoz, úgy a jó lehetőségek megtalálásához is nyitott szemmel kell járni! Nem kell mindig vagyonokat költeni, hogy különleges élményekhez juthass, hiszen rengeteg, igazán feltöltő szórakozási lehetőség ingyen a rendelkezésünkre áll. A képek után nézd meg a FUNDERT is, amely hétről hétre ingyenes programok tárházát hozza el neked az egész ország területéről! Kellemes inspirálódást! 
Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->