Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

MÁRCIUS 15-ÉN INGYEN MEHETSZ MÚZEUMBA


Nemzeti ünnepnapokon rengeteg múzeum ingyenesen látogatható. Szóval, itt a remek alkalom, hogy művelődj egy kicsit a Nemzeti Múzeumban, vagy megnézd a történelmileg is ikonikus Terror Házát. Cikkünkben kiválogattuk a legjobb helyeket, ahol érdemes megnézned a különböző tárlatokat.MAGYAR NEMZETI MÚZEUM
Állandó kiállítások

Régen volt már a töri óra? Frissítsd fel tudásod a magyar történelemről az állandó kiállítások ereklyéin és leletein keresztül a Nemzeti Múzeumban! Esetleg nézd meg a múzeum páratlan kincsét, a koronázási palástot, vagy ismerkedj meg hazánk világhírű tudósaival.

Nézd meg a részleteket a FUNDER-en! 

TERROR HÁZA MÚZEUM
Állandó kiállítás

Sztálin leghűségesebb követői cinikus tudatossággal választották a nyilasok elhagyott székházát, hogy immáron nem faji, hanem osztályalapon határozzák meg azt, ki tekinthető bűnösnek, kinek kell szenvednie és pusztulnia. A két terrorrendszert túlélt Magyarországon 2000-ben látták idejét, hogy az Andrássy út 60. alatt található ikonikus épületben méltó emléket állítsanak az áldozatoknak és bemutassák, milyen is volt élni akkoriban.

Ha van rá egy kis plusz kereted, feltétlenül nézd meg az ’56-os időszaki kiállítást is, hiszen egy VR szemüveggel megtekinthető tárlatról van szó.

Érdekel? Akkor irány a FUNDER!

HADTÖRTÉNETI INTÉZET ÉS MÚZEUM

Különleges programok

Az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából különleges programokkal és egy ingyenes időszaki kiállítással is vár a Hadtörténeti Múzeum. Merülj el Magyarország katonai történetében, vagy esetleg nézz úgy az első világháborúra, ahogy még sosem a Magyarország a Nagy Háborúban 1914-1918 elnevezésű tárlaton.

Csekkold a részleteket a FUNDER-en!
MAGYAR TERMÉSZETTUDOMÁNYI MÚZEUM
Állandó kiállítások

Ugorj fejest a természet titkainak tengerébe a Természettudományi Múzeum hat állandó kiállításán! Most belépő nélkül tudhatsz meg többet a dinoszauruszok koráról, az ásványokról és kőzetekről vagy épp a korallzátonyok csodálatos élővilágáról.

Nézd meg a részleteket a FUNDER-en!

És ez még nem minden! Kattanj a FUNDER-re, ahol nem csak még több ingyenesen látogatható kiállítást, hanem egész hétre elég díjmentes programot is találsz!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->